ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Οι λόγοι για τους οποίους πρέπει να χρησιμοποιείτε περισσότερο μέλι στην καθημερινότητά σας


27 Μαΐου 2017

ed7a566727a148473993fb153fc7b256.jpg

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μέλι όχι μόνο στη διατροφή σας, αλλά και στην καθημερινή beauty routine σας και είμαι σίγουρη θα δείτε αποτελέσματα.Αυτοί είναι οι λόγοι που πρέπει να γνωρίζετε 

#1 Επούλωση από έγκαυμα

Το μέλι είναι αντιοξειδωτικό, αντιφλεγμονώδες και αντιβακτηριακό, βοηθά στην επούλωση εγκαυμάτων και πληγών. Αν για παράδειγμα καείτε από την ηλιοθεραπεία, μπορείτε μετά το μπάνιο σας να βάλετε μέλι στα σημεία που έχετε καεί και θα δείτε αποτέλεσμα.

# 2 Εξαφανίζει τα σπυράκια

Τα ενοχλητικά σπυράκια μπορείτε να τα εξαφανίσετε πολύ απλά βάζοντας μία μικρή ποσότητα από μέλι. Αφήστε το όλη τη νύχτα μέχρι το επόμενο πρωί και μέτα ξεπλύνετε καλά με άφθονο νερό. Ένας ακόμη αποτελεσματικός τρόπος να εκμεταλλευτείτε το μέλι είναι για το πλύσιμο του προσώπου σας. Μετά την αφαίρεση του μακιγιάζ βάλτε μια μικρή ποσότητα μέλι σε ένα κουταλάκι και με τα δάχτυλα σας κάντε μασάζ στο πρόσωπό σας, στη συνέχεια ξεπλύνετε με νερό.

# 3 Κάνει καλό στο πεπτικό σύστημα

Το μέλι έχει πολλές ευεργετικές ιδιότητες για το πεπτικό μας σύστημα. Είναι προτιμότερο να καταναλώνετε μέλι στην καθημερινότητά σας παρά ζάχαρη. Επίπλέον, όταν σας πονάει η κοιλιά σας μπορείτε εύκολα να φτιάξετε ένα τσάι ή ένα χαμομήλι και να βάλετε λίγο μέλι, ώστε να σας χαλαρώσει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.