ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Αυτή η απλή κίνηση μου χάρισε το ιδανικό μαύρισμα


TSVIGKOU

8 Μαΐου 2018

concha-rodrigo-472725-unsplash.jpg

Την προηγούμενη ημέρα λοιπόν έκανα ένα σχολαστικό peeling, το οποίο μάλιστα έφτιαξα μόνη μου. Η συνταγή είναι απλή και νομίζω γνώριμη σε όλους. Ανάμειξα λάδι με καστανή ζάχαρη, δημιούργησα μία παχύρευστη πάστα και έκανα απαλό μασάζ σε όλο μου το σώμα, για περίπου δέκα λεπτά.

Στη συνέχεια ξεπλύθηκα με χλιαρό νερό και σκούπισα το σώμα μου με μία καθαρή πετσέτα. Τέλος έβαλα ενυδατικο λάδι, κάνοντας ένα άκρως χαλαρωτικό μασάζ στο σώμα μου.

Την επόμενη ημέρα πριν φύγω για την παραλία, έβαλα αντηλιακό με δείκτη προστασίας 30SPF, σε όλο μου το σώμα αλλά και στο πρόσωπο. Όταν πήγα στην παραλία, περίπου στις 10:30 το ανανέωσα και επαναλάμβανα την εφαρμογή περίπου ανά 2 ώρες. Κάθισα στον ήλιο, κάνοντας ενδιάμεσα και βουτιές για περίπου 1 με 1μιση ώρα. 

Όταν γύρισα σπίτι και έκανα μπάνιο, κοιτάχτηκα στον καθρέφτη και είδα ότι το σώμα μου είχε πάρει την ιδανική, bronze όψη. Αυτή που φωνάζει ότι το καλοκαίρι είναι εδώ. Ξεκάθαρα το scrub, η απολέπιση είναι η κίνηση που μου χάρισε το τέλειο χρώμα. Δοκιμάστε το και θα δείτε ότι θα αποκτήσετε κι εσείς το τέλειο, ομοιόμορφο χρώμα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.