ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Το τέλειo beauty christmas box που θα κάνω δώρο στον εαυτό μου


Ελένη Τσούτση

17 Δεκεμβρίου 2018

dkny_bwaw1617_031.jpg

Ο Δεκέμβρης είναι εδώ και αυτό σημαίνει ότι οι γιορτές των Χριστουγέννων είναι μόνο λίγες ημέρες μακριά. Είμαστε όλοι σε mood αναζήτησης δώρων για τους αγαπημένους μας. Αναζητούμε τα τέλεια δώρα για να τους εκδηλώσουμε την αγάπη μας και να τους δούμε να χαμογελούν. Φέτος όμως συνειδητοποίησα ότι εκτός από τα αγαπημένα μας πρόσωπα, θα πρέπει να εκδηλώσουμε την αγάπη και τη φροντίδα μας και στον εαυτό μας (ακούγεται λίγο εγωιστικό αλλά δεν είναι). Αποφάσισα να βρω λοιπόν το τέλειο δώρο πρώτα για μένα αυτά τα Χριστούγεννα.

Η ιδέα και μόνο με ενθουσίασε! Μετά από online εξερεύνηση βρήκα λοιπόν το beauty Christmas box της Cleria (ως skincare addicted) για να θυμίσω στον εαυτό μου ότι πρέπει να αγαπήσω περισσότερο το δέρμα μου και να μάθω να ακούω τις καθημερινές του ανάγκες.

Το πιο fancy χριστουγεννιάτικο κουτί ομορφιάς έχει μέσα ότι χρειάζομαι περισσότερο για τη καθημερινή beauty ρουτίνα μου: τη κρέμα προσώπου First Step Cream, με σύστημα εξομάλυνσης πρώτων ρυτίδων & λεπτών γραμμών, με ιδιαίτερη καταπραϋντική δράση για την επιδερμίδα που προσφέρει προστασία από τις ελεύθερες ρίζες και τη πρόωρη γήρανση (γιατί οι πρώτες ρυτίδες είναι γεγονός) και τη κρέμα σώματος Hydrating Velvet Lotion με υπέροχο άρωμα και ελαφριά υφή που απορροφάται αμέσως χωρίς να αφήνει τη δυσάρεστη αίσθηση της λιπαρότητας. Αποστολή δώρο φροντίδας στον εαυτό μου: εξετελέσθη με πλήρη επιτυχία. Νιώθω ήδη έτοιμη για το ρεβεγιόν με τέλεια ενυδατωμένη επιδερμίδα.

Όπως ανέφερα όμως δεν είμαι καθόλου εγωίστρια και αφού φρόντισα για μένα σκέφτηκα ότι σίγουρα θα πρέπει να βρω ένα εξίσου τέλειο χριστουγεννιάτικο κουτί ομορφιάς και στην αγαπημένη μου ξαδέρφη καθώς η αλήθεια είναι ότι χρειάζεται να φροντίζει περισσότερο την επιδερμίδα της.

Έτσι, είναι η κατάλληλη ευκαιρία να της το υπενθυμίσω με το δικό της κουτί περιποίησης! Το κουτί της περιέχει τη κρέμα προσώπου Lift Effect Cream για ώριμες επιδερμίδες, πλούσια σε αντιγηραντικούς παράγοντες που μάλιστα εγγυάται ορατά αποτελέσματα μόνο με 30 ημέρες χρήσης (θα με ευγνωμονεί), παράλληλα προσφέρει βαθιά ενυδάτωση, αντιοξειδωτική προστασία και μείωση ρυτίδων & λεπτών γραμμών και την Eye Perfection Cream που προσφέρει εξομάλυνση των ρυτίδων γύρω από τα μάτια, αύξηση της ελαστικότητας στο άνω και κάτω βλέφαρο, καθώς και μείωση της όψης των μαύρων κύκλων. Ακριβώς ότι έχει ανάγκη!

Τα Beauty Christmas Boxes της Cleria, αυτές τις γιορτές με ενέπνευσαν να φροντίσω περισσότερο τον εαυτό μου αλλά και ένα αγαπημένο μου πρόσωπο! Άν κι εσείς αναζητάτε το τέλειο beauty christmas box για εσας ή ένα σας αγαπημένο πρόσωπο μπορείτε να τα αναζητήσετε στο πλησιέστερο φαρμακείο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.