ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Mission Eclat: H σειρά που θα αγαπήσουν όλες οι γυναίκες άνω των 40


Ελένη Τσούτση

28 Μαρτίου 2019

avon0132.jpg

Οι ρυθμοί της καθημερινότητας είναι πολύ απαιτητικοί, ιδιαίτερα για μια γυναίκα που καλείται να ανταπεξέλθει σε τόσους ρόλους. Κάθε μία από εμάς, οφείλει να προσφέρει στον εαυτό της λίγα λεπτά απόλυτης χαλάρωσης μέσα στη μέρα - και ο χρόνος που αφιερώνει στον εαυτό της, μεγαλώνοντας, γίνεται πιο ποιοτικός και ουσιαστικός με τον καιρό. Το ίδιο ισχύει και για τον χρόνο που αφιερώνει στην προσωπική της ρουτίνα ομορφιάς - κάθε λεπτό έχει σημασία.

Οι γυναίκες μεγαλώνοντας αποκτούν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και γνωρίζουν καλά τι αναζητούν, ιδιαίτερα στην περιποίηση της επιδερμίδας τους. Είναι ενήμερες για τις νέες τάσεις της ομορφιάς και λατρεύουν να εμπιστεύονται προϊόντα που καλύπτουν όλες τις ανάγκες της ηλικίας τους. Με λίγα λόγια, οι γυναίκες άνω των 45 επιθυμούν να βρουν τον τέλειο σύμμαχο στην αποστολή τους να αντιμετωπίσουν τα πρώτα σημάδια γήρανσης στην επιδερμίδα τους.

Γνωρίζοντας τη δυσκολία αυτής της αποστολής, οφείλουν να εμπιστευτούν όχι απλά μια σειρά skincare προϊόντων, αλλά μια νέα κουλτούρα ομορφιάς. Η Ιαπωνική ιεροτελεστία ομορφιάς είναι η ιδανική γι' αυτό τον σκοπό - θα προσφέρει στο δέρμα τους τη σφριγηλότητα, την ενυδάτωση και την ορατή λείανση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων που επιθυμούν. Ο μοναδικός και ξεχωριστός αυτός τρόπος περιποίησης, υπόσχεται να τους δώσει τα αποτελέσματα που επιθυμούν στην όψη της επιδερμίδας τους, αλλά και λίγα λεπτά χαλάρωσης μέσα στην ημέρα τους.

Η σειρά Mission Εclat , που παρουσιάζει στην Ελλάδα αποκλειστικά η Avon, είναι μια πραγματική εμπειρία που αξίζει να ζήσει κάθε γυναίκα. Η ιεροτελεστία της εφαρμογής των προϊόντων, η οποία βασίζεται στην Ιαπωνική φιλοσοφία του layering - δηλαδή, διαδοχικές στρώσεις διαφορετικών ή ίδιων προϊόντων - θα κάνει τη διαφορά στην μέχρι τώρα περιποίηση που ακολουθούσαν.

Ποια είναι λοιπόν τα βήματα αυτής της τόσο ξεχωριστής ιεροτελεστίας που πρέπει να ακολουθήσετε για να κάνετε την κάθε δεκαετία σας μοναδική;

#1 Βήμα – Καθαρισμός

To πρώτο βήμα είναι να καθαρίσετε σε βάθος την επιδερμίδα σας με το Mission Eclat Cleansing Foam, το οποίο κάνει ήπιο αφρό και η μυρωδιά τριαντάφυλλου θα σας κάνει να το λατρέψετε. Το συγκεκριμένο προϊόν αφαιρεί τέλεια τους ρύπους ενώ βοηθάει στην αποκατάσταση της απαλότητας και της βελούδινης αίσθησης της επιδερμίδας. Ο καθαρισμός γίνεται σε επιδερμίδα στην οποία έχει ήδη αφαιρεθεί το μακιγιάζ, όπως ακριβώς κάνουν και οι Γιαπωνέζες καθώς για εκείνες είναι δυο διαφορετικά βήματα στη ρουτίνα τους.

#2 Βήμα - Βαθιά Ενυδάτωση

Το αμέσως επόμενο βήμα, εφόσον έχετε μια καθαρή βάση, είναι φυσικά η ενυδάτωση που όσο μεγαλώνουμε χρειάζεται να εστιάζουμε περισσότερο. Η Mission Eclat Treatment Lotion, με πλούσια αλλά υγρή σύνθεση, θα χαρίσει στο δέρμα την υγρασία που χρειάζεται. Κάθε σταγόνα θα διεισδύει στα επιφανειακά στρώματα της επιδερμίδας, προσφέροντάς της νεανική όψη.

#3 Βήμα – Συμπυκνωμένη θρέψη

Συνεχίζετε την ρουτίνα περιποίησης και σειρά έχει να δώσετε στο δέρμα σας τη θρέψη που έχει τόσο ανάγκη. Το Mission Eclat Concentrated Essence είναι εκχύλισμα ζυμομυκήτων που περιέχει αμινοξέα που βοηθούν στη διατήρηση ενός υγιούς φράγματος στην επιδερμίδα. Παράλληλα βελτιώνει την αίσθηση της ελαστικότητας και επιτρέπει στην επιδερμίδα να ανακτήσει την απαλότητα και την υγιή της λάμψη.

#4 Βήμα – Προστασία

Τα τελευταία βήματα της Ιαπωνικής ιεροτελεστίας είναι η εφαρμογή της Mission Eclat Rejuvenating Day and Night Cream, με πλούσια πυκνότητα που απορροφάται γρήγορα, βοηθώντας στην αποκατάσταση του δέρματος και αφήνοντας ένα αόρατο φιλμ που διατηρεί τα ενεργά συστατικά των προηγούμενων συνθέσεων.

Τέλος, η Mission Eclat Eye and Lip Nourishing Cream είναι το προϊόν που θα ολοκληρώσει τη ρουτίνα σας. Το συγκεκριμένο προϊόν, με εξαιρετικά πλούσια σύσταση, απορροφάται γρήγορα και παρέχει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, αυξάνοντας την αίσθηση της ελαστικότητας και μειώνοντας τις λεπτές γραμμές και την εμφάνιση των δυσχρωμιών γύρω από τα μάτια και τα χείλη.

Το beauty mission σας ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και τα αποτελέσματα θα σας δικαιώνουν μέρα με τη μέρα. Άλλωστε, αυτή η νέα φιλοσοφία ομορφιάς ήρθε από την Ασία, για να σας υπενθυμίσει ότι ο χρόνος που αφιερώνετε στον εαυτό σας σας αξίζει, ενώ προσφέρει στο δέρμα σας όλα τα οφέλη που έχει ανάγκη καθώς «μεγαλώνει».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη σειρά Mission Eclat, επισκεφθείτε το missionrituals.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.