ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Τα αφρόλουτρα που θα κάνουν το καθημερινό σας μπάνιο πιο απολαυστικό


Ελένη Τσούτση

7 Νοεμβρίου 2020

Τα αφρόλουτρα που θα κάνουν το καθημερινό σας μπάνιο πιο απολαυστικό

Επειδή αυτές τις μέρες όλοι μας θα περιοριστούμε λόγω του δεύτερου lockdown είναι μια καλή ευκαιρία να εστιάσουμε στα πράγματα που κάνουμε για εμάς. Αν κάτι απολαμβάνουμε όλοι, είναι τα χαλαρωτικά ντους στο σπίτι που μας κάνουν για λίγο να ξεχνιόμαστε και να σκεφτόμαστε αισιόδοξα. 

Το πρωινό ντους μας τονώνει και μας βοηθάει να ξυπνήσουμε ενώ το βραδινό από την άλλη, μας χαλαρώνει και μας κάνει να κοιμόμαστε πιο εύκολα. Πολλές φορές πριν την καραντίνα, το μπάνιο γινόταν βιαστικά το πρωί για να φύγουμε για το γραφείο ή στα γρήγορα το βράδυ για να πέσουμε να κοιμηθούμε. Τώρα αυτό μπορεί να αλλάξει και είναι μια νέα συνήθεια που θα σας ανανεώσει!

jenny.gr

Γιατί λοιπόν να μην κάνετε το μπάνιο σας καλύτερο επιλέγοντας το τέλειο αφρόλουτρο;

Tο άρωμα παίζει πρωταρχικό ρόλο και δεν είναι καθόλου τυχαίο που το πρώτο πράγμα που κάνουμε σε ένα καινούργιο αφρόλουτρο, είναι να το μυρίσουμε. Ενυδάτωση, απαλή υφή, μοναδική μυρωδιά αλλά και το ελκυστικό packaging είναι μερικά από αυτά που αναζητάμε σε ένα αφρόλουτρο.

Παρακάτω θα βρείτε τα καλύτερα αφρόλουτρα της αγοράς για να επιλέξετε το ιδανικό για εσάς:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.