ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Hangover skin: Πώς θα επαναφέρεις το δέρμα σου μετά τα ξενύχτια των γιορτών


Ελένη Τσούτση

15 Δεκεμβρίου 2022

Hangover skin: Πώς θα επαναφέρεις το δέρμα σου μετά τα ξενύχτια των γιορτών
Pexels
Η εορταστική περίοδος πλησιάζει και αυτό σημαίνει πολλά ξενύχτια, αλκοόλ και ενδεχομένως μια πιο κουρασμένη επιδερμίδα

Μετά από ένα έντονο ξενύχτι με την παρέα σας, το hangover φαίνεται αμέσως στο πρόσωπο σας και ειδικά στα μάτια σας. Ο Δεκέμβριος άλλωστε είναι ο μήνας γεμάτος από καλέσματα και parties. Βρήκαμε μια εκπληκτική λύση που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες, ειδικά αν έχετε να πάτε στην δουλειά την επόμενη ημέρα.

Αφού γυρίσετε στο σπίτι, το πιο σημαντικό είναι να κάνετε ντεμακιγιάζ. Το δέρμα πρέπει να είναι καθαρό έστω και για τις λίγες ώρες που θα κοιμηθείτε. Μετά τον καθαρισμό, απλώστε λίγο ενυδατικό, μη-λιπαρό serum ή μια απλή τονωτική λοσιόν χωρίς αλκοόλ.

Jenny.Gr
Pexels

Όταν ξυπνήσετε, ξεπλύντε το πρόσωπό σας με κρύο νερό και στη συνέχεια βάλτε σε ένα μπολ, γάλα από το ψυγείο. Έτσι θα φύγουν οι κοκκινίλες στο εσωτερικό των ματιών, το δέρμα σας θα επανέλθει και θα είναι λαμπερό και φωτεινό. Κανείς δεν θα καταλάβει το hangover!

Φυσικά, υπάρχουν και τα skincare προϊόντα που βοηθούν την επιδερμίδα να αναζωογονηθεί μετά από ένα hangover. Παρακάτω θα βρείτε μερικές επιλογές που θα «θεραπεύσουν» το κουρασμένο δέρμα.

Vichy Mineral 89 Hyaluronic Acid Hydrating Serum

Jenny.Gr

CeraVe Moisturising Lotion

Jenny.Gr

Skinceuticals Phloretin CF Vitamin C Antioxidant Serum

Jenny.Gr

Mario Badescu Facial Spray With Aloe, Cucumber And Green Tea

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.