ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Αυτά είναι τα προϊόντα ομορφιάς που δεν αποχωρίζονται οι αγαπημένες μας celebrities


Ελένη Τσούτση

20 Φεβρουαρίου 2023

Αυτά είναι τα προϊόντα ομορφιάς που δεν αποχωρίζονται οι αγαπημένες μας celebrities
Αυτά τα προϊόντα ομορφιάς έχουν την έγκριση των αγαπημένων μας σταρς

Οι αγαπημένες μας celebrities ξέρουν καλά τι θα πει αυτοφροντίδα και δεν είναι λίγες οι φορές που μας έχουν μυήσει στα μυστικά ομορφιάς τους. Το κλειδί για μια όμορφη και λαμπερή επιδερμίδα είναι τα ποιοτικά προϊόντα και οι σταρς του Hollywood –πιστέψτε μας – εμπιστεύονται μόνο τα καλύτερα. Ανατρέξαμε σε συνεντεύξεις 6 αγαπημένων μας διάσημων και σας παραθέτουμε τα προϊόντα ομορφιάς που δεν αλλάζουν στη ρουτίνα τους.

Από την Hailey Bieber ,τη Zoe Kravitz μέχρι την Alexa Chung, όλες τους έχουν ένα προϊόν που θα θέλετε και εσείς να προσθέσετε στο νεσεσέρ σας αφού έχει πάρει την έγκρισή τους.

Alexa Chung

Το να διατηρείτε το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο το χειμώνα, όταν ο καιρός γίνεται σκληρός και ξηρός, είναι μια πρόκληση. Αλλά η Augustinus Bader The Cream είναι γνωστή για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Η Alexa Chung δηλώνει ότι λατρεύει την συγκεκριμένη κρέμα καθώς είναι πλούσια και νιώθει το δέρμα της βαθιά ενυδατωμένο.

Augustinus Bader The Cream

Jenny.Gr

Βρείτε την εδώ.

Zoe Kravitz


Το YSL Beauty Touche Éclat είναι ένα λαμπερό concealer, οπότε δεν είναι περίεργο γιατί η Zoe Kravitz το κρατά πάντα στην τσάντα της. Είναι το αγαπημένο προϊόν γιατί καλύπτει τις ατέλειες και είναι ιδανικό για κάτω από τα μάτια σας. «Το ονομάζω το μικρό μου μαγικό ραβδί. Είναι τέλειο γιατί χωράει στην τσάντα μου και μπορώ απλώς με μια κίνηση να το εφαρμόσω», αναφέρει.

YSL Beauty Touche Éclat All-Over Brightening Concealer Pen

Jenny.Gr

Βρείτε τo εδώ.

Hailey Bieber

Μια ρουτίνα πλούσια σε υγρασία είναι απαραίτητη για το χειμώνα, κάτι που η Hailey Bieber γνωρίζει πολύ καλά. «Παλεύω με το ξηρό δέρμα, ειδικά κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου και του χειμώνα. Συνήθως ακολουθώ την ίδια ρουτίνα και χρησιμοποιώ το Peptide Glazing Fluid και την Barrier Restore Cream.

Rhode Barrier Restore Cream

Jenny.Gr

Βρείτε το εδώ.

Antonia Gentry

Η Antonia Gentry, star της σειράς Ginny & Georgia δεν ξεχνά ποτέ το αντηλιακό της. «Πλένω το πρόσωπό μου, το ενυδατώνω με έναν ορό και μια κρέμα και έπειτα εφαρμόζω αντηλιακό». Το αγαπημένο της είναι το La Roche-Posay.

La Roche-Posay Anthelios Melt-in Milk Body Face Sunscreen Lotion Broad Spectrum

Jenny.Gr

Βρείτε το εδώ.

Steph Shep

H Steph Shep για να ενυδατώσει σε βάθος τα μαλλιά της χρησιμοποιεί το αγαπημένο της λαδάκι της Kerastase. «Θα βουρτσίσω τα μαλλιά μου με λίγο λαδάκι Kérastase Elixir και θα τα αφήσω να στεγνώσουν κάνοντας μια πλεξούδα», ανέφερε στο Byrdie.

Kérastase Elixir Oil

Jenny.Gr

Bρείτε το εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.