ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Skin Detox: Πώς να κάνεις αποτοξίνωση στο δέρμα σου μετά το Πάσχα


Ελένη Τσούτση

18 Απριλίου 2023

Skin Detox: Πώς να κάνεις αποτοξίνωση στο δέρμα σου μετά το Πάσχα
Instagram/@bizceizleyin
Μετά το Πάσχα πρέπει να επαναφέρεις την επιδερμίδα σου και εμείς σου έχουμε όλα τα tips που μπορείς να ακολουθήσεις

Είναι Τρίτη του Πάσχα και έχει επιστρέψει στο γραφείο. Τι σημαίνει αυτό; Πρέπει όλα να ξαναμπούν σε κάποια σειρά, ακόμη και η περιποίηση της επιδερμίδας σου. Ενδεχομένως στις διακοπές να μην έκανες πολλές από τις καλές συνήθειες που είχες και τώρα είναι η στιγμή να φτιάξεις και πάλι τη ρουτίνα σου. 'Αλλωστε το Πάσχα φάγαμε και ήπιαμε περισσότερο από το συνηθισμένο και αυτό επιβάρυνε και το δέρμα μας. Αυτή η γρήγορη εναλλαγή συνηθειών αποτυπόνεται στην επιδερμίδα καθώς γίνεται πιο θαμπή και αφυδατωμένη.

Τι μπορείς λοιπόν να κάνεις για να αποκτήσει ζωντάνια και φρεσκάδα το δέρμα σου;

Μην αμελείς το toner

Εκτός από τον καθημερινό καθαρισμό, το serum και την ενυδατική, ενδιάμεσα από το πρώτο και το δεύτερο step, πρέπει να εντάξεις και το toner. Ουσιαστικά αυτό είναι το προϊόν που βοηθάει στη σωστή δράση της κρέμας που εφαρμόζεις ενισχύοντας όλα τα συστατικά της.

Garnier, Bio Thyme Toner - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Οι μάσκες είναι ο σύμμαχος της επιδερμίδας σου

Δεν είναι τυχαίο ότι είναι το πιο Googled trend. Πλέον κάνουμε focus στο λαμπερό, υγιές πρόσωπο και ξεχνάμε τα βαριά μακιγιάζ και τις υπερβολές. Η μάσκα είναι το προϊόν που χαρίζει τη λάμψη που χρειαζόμαστε. Αρκεί να βρεις εκείνες που ταιριάζουν στις ανάγκες σου.

L’oréal Paris, Revitalift Filler Υφασματινη Μασκα - Βρες την εδώ.

Jenny.Gr

Κλείσε ραντεβού για καθαρισμό προσώπου

Εκτός από τον καθημερινό, πρωινό και βραδινό καθαρισμό που κάνουμε, κανονίζουμε μέσα στο χρόνο, ιδανικά δύο φορές να επισκεπτόμαστε αισθητικό και να κάνουμε ένα σχολαστικό καθαρισμό προσώπου. Είναι ένα δώρο προς τον εαυτό μας, τώρα είναι η ιδανική εποχή.

Μην ξεχνάς να πίνεις νερό

Αν τις ημέρες των γιορτών κατανάλωσες περισσότερο αλκοόλ από ότι νερό, ήρθε η ώρα να αλλάξεις αυτή τη συνήθεια. Το νερό έχει σημαντικό ρόλο στη σωστή λειτουργία των δερματικών κυττάρων. Όταν το δέρμα αφυδατώνεται, τα κύτταρα καταστρέφονται και το δέρμα χάνει την ελαστικότητα και την σφριγηλότητά του. Το δέρμα γίνεται πιο θαμπό και άτονο, με αποτέλεσμα να αποτυπώνονται τα σημάδια του χρόνου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.