ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Κινήσεις ομορφιάς 1 λεπτού που θα κάνουν τη διαφορά στην επιδερμίδα σου


Ελένη Τσούτση

17 Ιουνίου 2023

Κινήσεις ομορφιάς 1 λεπτού που θα κάνουν τη διαφορά στην επιδερμίδα σου
Photo credits: Τζίνα Σκανδάμη
Η επιδερμίδα σου χρειάζεται αυτή την κίνηση-ματ για να αποκτήσει τη λάμψη που επιθυμείς

Tα serums έχουν κατακτήσει τον κόσμο της ομορφιάς και αξίζουν σίγουρα μια μοναδική θέση στο νεσεσέρ σου. Όταν έρχεται η στιγμή να επιλέξεις το κατάλληλο serum για το δέρμα σου, σίγουρα θα βρίσκεσαι σε δίλημμα για το ποιο να επιλέξεις ανάμεσα σε τόσα που υπάρχουν πλέον στην αγορά. Από το «ποιο ταιριάζει περισσότερο στον τύπο της επιδερμίδας μου;» μέχρι το «μήπως να αγοράσω εκείνο το serum που έγινε viral στα social media»; Γι΄αυτό σήμερα θα σε κατευθύνουμε αφού ανακαλύψαμε το must – have serum που θα αναζωογονήσει την επιδερμίδα σου σε βάθος μέσα σε 1 λεπτό!

Το κορυφαίο serum που θα απαλύνει, θα ενυδατώσει, θα συσφίγξει και θα τονώσει το δέρμα σου ονομάζεται Biology Hyalu 3-in-1 Serum της A-Derma. Πρόκειται για έναν από τους πιο ισχυρούς ορούς που μπορείς να εφαρμόσεις στην επιδερμίδα σου καθώς περιέχει χυμό βρώμης Rhealba®, ο οποίος έχει την ικανότητα να ενυδατώνει το δέρμα διαρκώς, ενισχύοντας τη φυσική παραγωγή υαλουρονικού οξέος κατά 83%. Eπίσης, ενισχύει, τον δερματικό φραγμό και εξισορροπεί τη συγκέντρωση των βασικών μεταλλικών στοιχείων που τον αποτελούν.

Jenny.Gr
Photo credits: Τζίνα Σκανδάμη

Γιατί ξεχωρίζει το serum Biology Hyalu 3-in-1 Serum της A-Derma;

Η δύναμη της φύσης βρίσκεται στην καρδιά της σύνθεσής του καθώς διαθέτει έναν τριπλό συνδυασμό από φυτικά ενεργά συστατικά με συμπληρωματικές ιδιότητες. Πιο συγκεκριμένα, περιέχει 1% υαλουρονικό οξύ, φυτικής προέλευσης, που προσφέρει ενυδάτωση και γέμισμα, το οποίο «δεσμεύει» το νερό στο δέρμα και έχει ένα άμεσο ενυδατικό και συσφιγκτικό αποτέλεσμα. Ένα ακόμη θαυματουργό συστατικό που περιέχει είναι το εκχύλισμα πικραλίδας, το οποίο περιορίζει τη διείσδυση των ρύπων στην επιδερμίδα, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στη μείωση του οξειδωτικού στρες.

Η σύνθεση του serum ακολουθεί τη μινιμαλιστική φιλοσοφία του skincare, μια από τις μεγαλύτερες τάσεις καθώς το δέρμα χρειάζεται λίγα αλλά ποιοτικά συστατικά. Ο ορός Biology Hyalu 3-σε-1 περιέχει μόνο 9 συστατικά, χωρίς άρωμα, χωρίς αιθέρια έλαια και το πιο σημαντικό χωρίς αμφιλεγόμενα συστατικά.

Jenny.Gr
Photo credits: Τζίνα Σκανδάμη

Plus, είναι πιστοποιημένα βιολογικός με την πιστοποίηση ECOCERT τηρώντας όλο και πιο πράσινη δέσμευση. Ένα οικολογικά σχεδιασμένο προϊόν, με συσκευασία που αποτελείται από γυάλινο μπουκάλι και περιέχει 42% ανακυκλωμένο και ανακυκλώσιμο γυαλί.

Πώς να εντάξεις το Biology Hyalu 3-in-1 serum σωστά στη ρουτίνα σου;

Απαιτείται μικρή ποσότητα κατά την εφαρμογή, καθώς η λεπτόρρευστη υφή του θα σου χαρίσει το μέγιστο αποτέλεσμα με λίγες σταγόνες, ενώ η εξαιρετικά απολαυστική ανάλαφρη υφή ζελ επιτρέπει την άμεση διείσδυσή του μόλις το εφαρμόσεις. Προσωπικά, απλώνω το Biology Hyalu 3-in-1 serum στο πρόσωπο, στον λαιμό και στην περιοχή των ματιών με απαλές και αρμονικές κινήσεις ώστε να απορροφηθεί πλήρως από την επιδερμίδα μου.

Jenny.Gr
Photo credits: Τζίνα Σκανδάμη

Το εφαρμόζω πρωί, βράδυ, σε καθαρή επιδερμίδα, πριν την ενυδατική κρέμα. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το serum δε μπορεί να αντικαταστήσει την ενυδατική κρέμα καθώς λειτουργεί συμπληρωματικά και ενισχύει τη δράση της. Κι αυτός είναι ένας ακόμη πολύ καλός λόγος για να βάλεις άμεσα το serum στη φροντίδα της επιδερμίδας σου.

Jenny.Gr
Photo credits: Τζίνα Σκανδάμη

Η εφαρμογή του Biology Hyalu 3-in-1 Serum της A-Derma, είναι από τις κινήσεις ομορφιάς που θα λατρέψει η επιδερμίδα σου και είμαι στην ευχάριστη θέση να σου πω ότι μόλις ξεκλείδωσες το κορυφαίο skincare βήμα!

Jenny.Gr
Photo credits: Τζίνα Σκανδάμη

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.