ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Το ιαματικό νερό αποδεικνύεται το πιο πολυχρηστικό beauty must-have! Δες γιατί!


Ελένη Τσούτση

25 Ιουλίου 2023

Το ιαματικό νερό αποδεικνύεται το πιο πολυχρηστικό beauty must-have! Δες γιατί!
Photo credits: Τζίνα Σκανδάμη
Αυτή είναι η κίνηση δροσίας που χρειάζεται η επιδερμίδα μας κάθε μέρα

Η ενυδάτωση είναι το κλειδί για μια όμορφη και λαμπερή επιδερμίδα. Το καλοκαίρι όμως το δέρμα μας αφυδατώνεται περισσότερο και χρειάζεται μια extra ενίσχυση. Οι skincare experts λοιπόν μας συνιστούν τα ιαματικά νερά ή αλλιώς face mists που έρχονται για να δώσουν τη λύση ως το ιδανικό skin prep στη ρουτίνα ομορφιάς για μια ενυδατωμένη επιδερμίδα 24/7. Αρκεί ένα ψέκασμα για να δροσίσουμε το πρόσωπό μας και να αισθανθούμε αναζωογόνηση και ευεξία!

Jenny.Gr
Photo credits: Τζίνα Σκανδάμη

Τα ιαματικά νερά εκτός από την αίσθηση δροσιάς (που σίγουρα εκτιμάμε πολύ αυτές τις μέρες καύσωνα) έχουν και πολλά οφέλη για το δέρμα μας.

Εμείς δοκιμάσαμε και ξεχωρίσαμε το Spray Eau Thermale Avène. Στην καρδιά του Φυσικού Δρυμού Haut-Languedoc λοιπόν, στη νότια Γαλλία, σε ένα παρθένο φυσικό περιβάλλον, υπάρχει ένα μοναδικό δώρο της φύσης, το Ιαματικό Νερό της Avène, το οποίο αναβλύζει στο σημείο που συναντιέται ένα μεσογειακό, ένα ορεινό και ένα ηπειρωτικό κλίμα.

Jenny.Gr
Photo credits: Τζίνα Σκανδάμη

Γιατί ξεχωρίσαμε το Spray Eau Thermale της Avène;

Πρώτα από όλα αφήνει ένα αίσθημα απαλότητας και καταπραΰνει την επιδερμίδα σε βάθος. Η μοναδική και βέλτιστη σύνθεσή του το καθιστά καθημερινό σύμμαχο μας στην ρουτίνα περιποίησης. Βέβαια, μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε και μόνο του, ανάλογα με τις προσωπικές μας ανάγκες.

Ενδυναμώνει και αποκαθιστά την ισορροπία του δέρματός, ενώ μειώνει την ευαισθησία του κατά 30% σε μόλις 5 λεπτά. Αποτελεί το ιδανικό προϊόν ομορφιάς για το ευαίσθητο, ερεθισμένο ή αλλεργικό δέρμα καθώς η μοναδική σύνθεση του προσφέρει ένα άμεσο αίσθημα ευεξίας με κάθε εφαρμογή.

Jenny.Gr
Photo credits: Τζίνα Σκανδάμη

Πώς χρησιμοποιείται το Spray Eau Thermale της Avène;

Οι χρήσεις του είναι πολλαπλές και αυτό το χαρακτηριστικό το κάνει απαραίτητο! Μπορεί να χρησιμοποιείται καθημερινά, μετά τον καθαρισμό του προσώπου, πριν από τα προϊόντα φροντίδας, μετά το ξύρισμα, μετά την έκθεση στον ήλιο, μετά το μακιγιάζ για την καλύτερη σταθεροποίησή του ή σε κάθε δερματικό ερεθισμό.

Jenny.Gr
Photo credits: Τζίνα Σκανδάμη

Μετά τη χρήση, η αίσθηση δυσφορίας του δέρματος, η ερυθρότητα, ο κνησμός και το τράβηγμα καταπραΰνονται άμεσα. Φυσικά, είναι η τέλεια λύση για τις υψηλές θερμοκρασίες, καθώς δροσίζει και ανακουφίζει χωρίς να ξηραίνει το δέρμα.

Το ιαματικό νερό μπορεί να σκεφτόμασταν παλαιότερα ότι είναι ένα περιττό βήμα στη ρουτίνα μας, αλλά στην πραγματικότητα έχει την δύναμη, όχι μόνο να ενυδατώνει μέχρι και τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες, αλλά και να αυξάνει την απορροφητικότητα των συστατικών που θα εφαρμόζουμε, όπως κάνει ένας ορός.

Jenny.Gr
Photo credits: Τζίνα Σκανδάμη

Το Spray Eau Thermale της Avène λοιπόν είναι η καλύτερη επιλογή τόσο για on-the-go ενυδάτωση, (ειδικά τώρα που ο υδράργυρος έξω χτυπάει κόκκινο) αλλά και για το καθημερινό μας skincare routine!

Jenny.Gr
Photo credits: Τζίνα Σκανδάμη

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.