ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Eye Care: Τα πιο αποτελεσματικά ενεργά συστατικά για τη φροντίδα της περιοχής των ματιών


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

9 Μαΐου 2024

Eye Care: Τα πιο αποτελεσματικά ενεργά συστατικά για τη φροντίδα της περιοχής των ματιών
IG @negin_mirsalehi
Εξασφαλίζουν ένα φωτεινό, ξεκούραστο και νεανικό βλέμμα σε κάθε γυναίκα

Όσον αφορά στη φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής των ματιών, η μείωση της εμφάνισης των σακούλων, των μαύρων κύκλων, των λεπτών γραμμών και ρυτίδων στο πόδι της χήνας αποτελούν τις πιο διαδεδομένες μας ανησυχίες. Η αναζήτηση αποτελεσματικών προϊόντων για την περποίηση των ματιών πρέπει να βασίζεται στα ενεργά συστατικά που πρωταγωνιστούν στις συνθέσεις τους. Γνωρίζεις όμως ποια συστατικά παρέχουν την καλύτερη δυνατή φροντίδα σε αυτή την περιοχή του προσώπου;

Ρετινόλη

Η ρετινόλη είναι ένα πολύ γνωστό ρετινοειδές που διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου . Το κολλαγόνο είναι η πιο ευρέως εντοπιζόμενη πρωτεΐνη στο ανθρώπινο σώμα και πιστώνεται ότι προάγει δυνατές αρθρώσεις και ελαστικό δέρμα. Αυτό σημαίνει ότι η συχνή χρήση μιας κρέμας ματιών με ρετινόλη μπορεί να βοηθήσει στη μείωση των λεπτών γραμμών και να κάνει το δέρμα να φαίνεται πιο ενυδατωμένο και νεανικό.

Jenny.Gr
IG @negin_mirsalehi

Βιταμίνη C

Η βιταμίνη C είναι ένα σημαντικό μέρος κάθε επιτυχημένου σχήματος περιποίησης της επιδερμίδας. Έχει τη δύναμη να βοηθήσει στην αποκατάσταση της φωτεινότητας στα σκοτεινά σημεία, στη μείωση της εμφάνισης των ρυτίδων, στη μείωση της ερυθρότητας και στην εξομάλυνση του τόνου του δέρματος.

Jenny.Gr
IG @negin_mirsalehi

Καφεΐνη

Η καφεΐνη όταν χρησιμοποιείται τοπικά μπορεί να βοηθήσει στη φωτεινότητα των θαμπών, κουρασμένων σημείων της επιδερμίδας. Συστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία κάτω από τα μάτια, έτσι ελαχιστοποιεί την επίδραση του αποχρωματισμού από τα αιμοφόρα αγγεία.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.