Μικρές συμβουλές για να αποφύγουμε την κόκκινη μύτη που δημιουργεί το κρύο

Δε θέλουμε να μοιάζουμε με το Ρούντολφ, το ελαφάκι!

Τίνα Σβίγκου
ΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2017
Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2017

Ποιος το φανταζότανε ότι θα έχουμε τόσο χαμηλές θερμοκρασίες στη χώρα που ο ήλιος έχει την τιμητική του;
Ωραίο το χιόνι, ωραία η ζεστασιά του σπιτιού, ωραίο και το cozy look όταν όμως είναι να περπατήσουμε έξω το σώμα μας φωνάζει ότι κρυώνει και βρίσκει πολλούς τρόπους να μας το δείξει. 

Ένας από αυτούς είναι τα σκασμένα χείλη, χέρια και η κατακόκκινη μυτούλα που μας θυμίζει κάτι από το αγαπημένο Ρούντλφ το ελαφάκι.
Επειδή όμως φύγανε τα Χριστούγεννα και η κόκκινη μυτούλα κάθε άλλο παρά ελκυστική δεν είναι, δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να αποφύγετε αυτό το ενοχλητικό σημάδι του κρύου.

Προσοχή με τα χαρτομάντηλα: Ξέρουμε η καταρροή δε σταματά και πολλές φορές δεν την ελέγχετε. Προσοχή όμως, με τις κινήσεις σας και σε κάθε περίπτωση προσέξτε τι υλικό χρησιμοποιείτε για να τη σκουπίζετε. Υπάρχουν χαρτομάντηλα που περιέχουν αλόη, βιταμίνη Ε και ενισχύουν την ενυδάτωση της περιοχής. Με απαλές κινήσεις σκουπίστε τη μύτη σας και φερθείτε της ευγενικά!

Προσοχή στο σαπούνι που χρησιμοποιείτε: Η συγκεκριμένη περιοχή είναι ευαίσθητη, γι αυτό ό,τι προϊόν χρησιμοποιείτε για καθάρισμα, ενυδάτωση πρέπει να είναι super ενυδατικό.

Αποφύγετε τα ζεστά νερά: Ιδιαίτερα όταν είναι παγωμένη η μύτη σας, αποφύγετε να ρίξετε καυτό νερό καθώς την ξεραίνει. Πλένετε το πρόσωπό σας με χλιαρό νερό. 

Ενυδατικό λαδάκι: Σε τέτοιες θερμοκρασίες είναι σωτήριο. Ανακατέψτε το με το makeup σας ή την ενυδατική σας κρέμα και ενυδατώστε την περιοχή της μύτης σας και τις ρινοπαρειακές γραμμές. 

Καλύψτε τη μύτη σας με makeup: Αν δεν έχει σκάσει η μύτη σας, καλύψτε την με ενυδατικό makeup, καλό θα της κάνετε και θα κρύψετε και το Ρούντολφ. Ωστόσο προσοχή, αν έχει σκάσει, δουλέψτε το προϊόν τοπικά γιατί μετά θα ξεφλουδίζετε τα κομμάτια. 
 Tags: ΚΡΥΟ| ΠΡΟΣΩΠΟ| ΕΡΕΘΙΣΜΟΣ| SKINCARE| ΜΥΤΗ| ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΥΤΗ| ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΤΟ ΚΡΥΟ
MORE FOR YOU