Αυτό είναι μέχρι στιγμής το πιο Googled beauty trend για το 2017

Τι είναι αυτό που ψάχνουν οι γυναίκες;

Τίνα Σβίγκου
ΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2017
Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2017
pixel formula

Το strobing, το contouring, το highlighting, οι λεπτομέρειες από glitter αποτελούν πλέον παρελθόν. Ιδιαίτερα αν σκεφτούμε ότι μέχρι και η Kim Kardashian έχει απαρνηθεί trends που η ίδια λάνσαρε πρώτη, σίγουρα καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι το 2017 είναι η αρχή μιας νέας εποχής για τον κόσμο του makeup.

Η Kim Kardashian απαρνείται πλέον αρκετά trends, τα οποία η ίδια λάνσαρε πρώτη

Και σε αυτό τον κόσμο απ'ότι φαίνεται δε χωράνε υπερβολές, το μακιγιάζ εστιάζει και αναδεικνύει τα φυσικά χαρακτηριστικά του προσώπου, ενώ δίνεται μεγάλη προσοχή στην περιποίηση της επιδερμίδας.  

Σύμφωνα με ένα νέο report της Google το beauty θέμα που έχει αναζητηθεί περισσότερες φορές, μέσα στο 2017 είναι οι μάσκες. Ό,τι μπορείτε να σκεφτείτε, μάσκες προσώπου, μάσκες μαλλιών, DIY συνταγές για ενυδατικές μάσκες. 

6 tips για να μακρύνουν πιο εύκολα τα μαλλιά σας

Κάθε γυναίκα ανάλογα με τον τύπο και τις ανάγκες της επιδερμίδας της-το ίδιο ισχύει και για τα μαλλιά-, πρέπει να εντοπίσει το είδος της μάσκας που της ταιριάζει και να την εφαρμόζει μία φορά την εβδομάδα σε καθαρή επιδερμίδα. Δεν υπάρχει λόγος αν υπάρχει μία αγαπημένη μάσκα να κολλάμε σε αυτή. 
H δυνατότητα εφαρμογής διαφορετικών μασκών στο πρόσωπό σας, ανάλογα με τις ανάγκες της περιοχής του δέρματος, είναι μια ιδιαίτερα δημοφιλής μέθοδος ομορφιάς που κέρδισε το ενδιαφέρον των γυναικών, το 2016. Με αυτό τον τρόπο αντιμετωπίζονται διαφορετικά οι περιοχές του προσώπου σας, ανάλογα με τις ανάγκες. Για παράδεγμα το μέτωπο που συνήθως είναι λιπαρό χρειάζεται διαφορετική μεταχείριση από την Α-ζώνη που είναι ξηρή. 

9 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 Tags: ΜΑΣΚΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ| ΜΑΣΚΑ| GOOGLE| ΜΑΣΚΑ ΜΑΛΛΙΩΝ| BEAUTY TRENDS| ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ| DIY ΜΑΣΚΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ΜΑΛΛΙΩΝ
MORE FOR YOU