Το μυστικό για να δείχνουν τα μάτια σας λαμπερά και ξεκούραστα

Skincare tips και ένα beauty trick που θα σας βοηθήσει αρκετά.

Τίνα Σβίγκου
ΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Πέμπτη, 13 Απριλίου 2017
Πέμπτη, 13 Απριλίου 2017
pixel formula

Τα μάτια μου είναι το πιο ευαίσθητο σημείο στο πρόσωπό μου. Έχω έντονους μαύρους κύκλους και πολλές φορές, ιδιαίτερα όταν είμαι κουρασμένη κάνω και σακούλες. Καθημερινά, πρωί και βράδυ εκτός από την ενυδατική μου, εφαρμόζω και κρέμα ματιών. Ακολουθώντας τη φορά των φρυδιών μου, με απαλές κινήσεις ενυδατώνω την περιοχή, με την κρέμα της La Prairie, Anti-Aging Eye & Lip Contour Cream. 

Ό,τι μένει στο χέρι μου, το απλώνω στα χείλη μου.

Η ενυδατική των ματιών μου, ιδανική και για τα χείλη:  La Prairie Anti-Aging Eye & Lip Contour Cream

Σε περίπτωση που έχω μία επίσημη εμφάνιση, κάνω και μάσκα ματιών και συγκεκριμένα επιλέγω της Estée Lauder, την Advanced Night Repair Concentrated Recovery Eye Mask.
Διαβάστε εδώ την εμπειρία μου: Αθήνα-Βιέννη με pads στην περιοχή των ματιών

 

Επειδή τα μάτια μου είναι ευαίσθητα, δεν πάω πουθενά χωρίς την Advanced Night Repair Eye Mask , της Estee Lauder.

Ένα makeup trick που κάνω για να δείχνουν ακόμα πιο ξεκούραστα στα μάτια μου με το μακιγιάζ, είναι ότι εφαρμόζω μία μικρή ποσότητα της κρέμας μου πριν το concealer. Αφήνω την υγρασία στο μάτι και από πάνω εφαρμόζω με απαλές κινήσεις και χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά μου το concealer.

6 photos

Επειδή η περιοχή είναι ενυδατωμένη και έχει υγρασία, πάντα ολοκληρώνω τη βάση, με ελάχιστη διάφανη πούδρα, την οποία απλώνω με ένα μικρό, φουντωτό πινέλο.

6 photos

Πιστέψτε με τα μάτια μου με την καθημερινή περιποίηση, μετά από μάσκα και με αυτό το μικρό makeup trick δείχνουν πιο ξεκούραστα και λαμπερά από ποτέ. Ακόμα και αν εγώ έχω κοιμηθεί ελάχιστες ώρες. Δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 


Tags: ΜΑΤΙΑ| CONCEALER| ΜΑΣΚΑ ΜΑΤΙΩΝ| ΔΙΑΦΑΝΗ ΠΟΥΔΡΑ| ESTEE LAUDER| ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΑΤΙΩΝ| LA PRAIRIE| ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟ ΒΛΕΜΜΑ| ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΤΙΩΝ
MORE FOR YOU