Αυτό είναι το μυστικό της σωστής ενυδάτωσης

Χωρίς αυτό το στάδιο δεν υπάρχει αποτέλεσμα.

Τίνα Σβίγκου
ΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Τετάρτη, 19 Απριλίου 2017
Τετάρτη, 19 Απριλίου 2017
www.visualhellas.gr

Πολλές γυναίκες παραπονιούνται ότι δε βλέπουν αποτελέσματα με την ενυδατική τους κρέμα και ισχυρίζονται ότι φταίνε τα προϊόντα. Το ίδιο πίστευα κι εγώ για πολλά χρόνια, μέχρι που επισκέφθηκα την Μαίρη Αργείτου για μία θεραπεία προσώπου, όπου μιλήσαμε και για διάφορα θέματα της skincare ρουτίνας.

Δοκιμάσαμε τη θεραπεία Microplus+ και αποκτήσαμε λαμπερή και ενυδατωμένη επιδερμίδα

Αυτό που μου τόνισε ιδιαίτερα και με τον καιρό κατάλαβα ότι έχει απόλυτο δίκιο, είναι ότι ο καθαρισμός του προσώπου είναι το βασικότερο στάδιο στην καθημερινή ενυδάτωση, φροντίδα δέρματος.

Αν δεν καθαρίσουμε σωστά το πρόσωπό μας, κανένα προϊόν δεν μπορεί να εισχωρήσει και να δράσει. Εκτός από την καθημερινό πρωινό και βραδινό που πρέπει να κάνουμε όλες οι γυναίκες σπίτι μας, καλό είναι να γίνεται και ένας σχολαστικός καθαρισμός από κάποιον ειδικό μία, δύο φορές το χρόνο ή ανάλογα κάθε πόσο σας συστήνεται. Όλα στηρίζονται στον τύπο δέρματος και στην προετοιμασία και περιποίηση που κάνουμε εμείς οι ίδιες σπίτι.
Βλέπετε δεν αρκεί μόνο ένα προϊόν κατάλληλο για την επιδερμίδα, που καθαρίζει και παράλληλα ενυδατώνει. Συστήνεται εβδομαδιαία να κάνουμε και απολέπιση, για να διώχνουμε τα νεκρά κύτταρα.

Το συμπέρασμα λοιπόν είναι ότι για να απλώσουμε οποιοδήποτε αντιγηραντικό προϊόν, λάμψης, ενυδάτωσης, αναδόμησης...έχουμε κάνει αρχικά ένα καλό καθαρισμό και έχουμε ταμπονάρει απαλά το πρόσωπο με καθαρή πετσέτα.

9 photos

Στην gallery που ακολουθεί ανακαλύψτε ενυδατικές κρέμες, κατάλληλες για λιπαρές επιδερμίδες.

10 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 


Tags: ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ| ΚΑΘΑΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟ| ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ| ΛΑΜΠΕΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟ| ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ| ΕΝΥΔΑΤΩΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ
MORE FOR YOU