Τι τρέχει με τα eye drops;

Είναι τόσο αναγκαία στην beauty ρουτίνα κάθε γυναίκας;

Τίνα Σβίγκου
ΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2017
Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2017

Δεν είμαι σίγουρη αν η ανάγκη για eye drops ξεκίνησε από το video της Victoria Beckham για τη Vogue, όπου έδειξε τι έχει μέσα στην τσάντα της ή αν είναι απλά άλλο ένα αγαπημένο beauty trick γυναικών για ξεκούραστο βλέμμα. Ένα από τα πολλά προϊόντα και αξεσουάρ που έκρυβε η V.B ήταν και τα δάκρυα ομορφιάς, τα οποία την ξεκουράζουν μετά από μία δύσκολη ημέρα, όπως είπε χαρακτηριστικά. Διαβάστε εδώ "Διάσημες γυναίκες μας δείχνουν τι κρύβεται στην τσάντα τους"

Τους τελευταίους μήνες αρκετές αναγνώστριες με ρωτάτε για τα eye drops, αν όντως κάνουν το βλέμμα ξεκούραστο, πού μπορείτε να τα προμηθευτείτε και πώς χρησιμοποιούνται.

Αρχικά να σας ενημερώσω ότι πρόκειται για προϊόντα που περιέχουν κυρίως φυσιολογικό ορό. Όταν τα μάτια μας είναι ταλαιπωρημένα, κόκκινα σαφώς και συνίσταται η χρήση τους. Μία με δύο σταγόνες σε κάθε μάτι αρκούν για να νιώσετε καλύτερα και να γίνουν ξανά λευκά.

Επιπλέον τα μάτια ερεθίζονται από αρκετούς παράγοντες αλλεργίες, η παρατεταμένη προσήλωση στην οθόνη του υπολογιστή, ατμοσφαιρικοί ρύποι, ακόμα και η επαφή με σκονισμένα χέρια. Μερικές σταγόνες φυσιολογικού ορού θα σας κάνουν να νιώσετε καλύτερα, ωστόσο σε κάθε περίπτωση αν η κατάσταση επιδεινωθεί σημαντικά, θα πρέπει να συμβουλευτείτε κάποιον ιατρό.Αν εσείς διαπιστώνετε ότι το μάτι σας δείχνει κουρασμένο και δεν είναι κόκκινο, τότε θα πρέπει να κάνετε focus στο μακιγιάζ. 
Δεδομένου ότι φροντίζετε μία από τις πιο ευαίσθητες περιοχές του προσώπου και την ενυδατώνετε καθημερινά, εξίσου σημαντικό είναι να βρείτε και την κατάλληλη απόχρωση σε concealer.

Αν έχετε έντονους κύκλους προτιμήστε προϊόν που έχει μέσα του πορτοκαλί χρώμα, αποφύγετε τα ανοιχτά μπεζ και λευκά, οι κύκλοι σας θα γίνουν πιο έντονοι. Επισκεφθείτε ένα κατάστημα με καλλυντικά και δοκιμάστε διαφορετικές αποχρώσεις concealer, σε καθαρή περιοχή. Δείτε το αποτέλεσμα υπό κατάλληλο φωτισμό και ύστερα κάντε την κατάλληλη αγορά. 

9 photos

Βρείτε την κατάλληλη κρέμα ματιών που καλύπτει τις ανάγκες της συγκεκριμένης περιοχής:

12 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 Tags: ΜΑΤΙΑ| CONCEALER| ΜΑΤΙ| ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ| ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΑ ΜΑΤΙΑ| ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟ ΒΛΕΜΜΑ| ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΤΙΩΝ| ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ| ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΟΡΟΣ
MORE FOR YOU