Ποιο είναι το πιο πολύτιμο skincare προϊόν

Και για ποιο λόγο πρέπει να το χρησιμοποιείτε καθημερινά;

Τίνα Σβίγκου
ΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2017
Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2017
pinterest

Ένα καλό serum προσώπου θα προσφέρει μια ισχυρή δόση ενυδάτωσης και αντιγηραντικών πλεονεκτημάτων στο δέρμα. Αυτό συμβαίνει επειδή το συγκεκριμένο προϊόν διαθέτει ελαφρύτερη σύσταση σε σχέση με τις κρέμες προσώπου που έχουν μεγαλύτερη συγκέντρωση αιθέριων ελαίων και ενεργών συστατικών.

 

Επιπλέον, μπορεί να βοηθήσει στην καταπολέμηση πολλών διαφορετικών προβλημάτων δέρματος, όπως νωθρότητα, ρυτίδες και δυσχρωμίες. Αφού ολοκληρώσετε με την εφαρμογή του ορού, συνίσταται η χρήση ενυδατικής κρέμας κατάλληλης για τον τύπο δέρματός σας.
 
Ενδεικτικά προτείνεται η επιλογή κρέμας που περιέχει υαλουρονικό οξύ, το ενυδατικό συστατικό, το οποίο κρατάει μέχρι και 1.000 φορές το βάρος του σε νερό. Μπορείτε να το αναζητήσετε ακόμα και στον ορό σας, ως βασικό συστατικά.
 
6 photos
 
Επιπλέον ιδανική για το καλοκαίρι είναι και η βιταμίνη C καθώς συμβάλλει στη σύνθεση κολλαγόνου, γι αυτό θεωρείται άλλωστε το συστατικό κλειδί σε πολλούς αντιγηραντικούς ορούς. Στη συνέχεια, υπάρχουν φυσικά συστατικά όπως λάδι από αβοκάντο και λευκό τσάι, γνωστά για τις αντιγηραντικές ιδιότητές τους. 
 
Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα οφέλη του ορού, εφαρμόστε το πρωί και το βράδυ, μετά από καθαρισμό και toner και πριν την εφαρμογή της ενυδατικής.
 
10 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 Tags: SERUM| ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ| ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ| ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ| ΟΡΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ| SKINCARE| ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΟΣ ΟΡΟΣ
MORE FOR YOU