Πετάτε; Δείτε τι πρέπει να έχει το νεσεσέρ σας

Flight Essentials.

Τίνα Σβίγκου
ΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017
Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017
pinterest

Αρχικά να σας ευχηθούμε να έχετε μία ευχάριστη πτήση και να απολαύσετε το ταξίδι σας. Ξεκινάμε από την πιο βασική πληροφορία που λέει ότι οποιοδήποτε προϊόν πάρετε μαζί σας από αυτά που σας προτείνουμε παρακάτω ή και άλλα, πρέπει να βρίσκεται σε σφραγισμένο δοχείο με χωρητικότητα όχι μεγαλύτερη των 100ml το καθένα. Επιπλέον το σύνολο των δοχείων πρέπει να είναι συσκευασμένο σε πλαστική, διάφανη και επανασφραγιζόμενη σακούλα με μέγιστη χωρητικότητα 1lt (1000ml).

Extra Tip: Αναζητήστε travel συσκευασίες στην αγορά και τοποθετήστε τα προϊόντα που θα πάρετε μαζί σας.

Τι σας προτείνουμε λοιπόν να πάρετε μαζί σας και για ποιο λόγο;

Μαντηλάκια Ντεμακιγιάζ

Κατά πάσα πιθανότητα θα είστε βαμμένες για το ταξίδι σας. Αν η πτήση σας διαρκεί αρκετές ώρες, σίγουρα θα χρειαστεί, θα νιώσετε την ανάγκη να αφαιρέσετε κάθε ίχνος μακιγιάζ. Τα μαντηλάκια καθαρισμού είναι ιδανικά στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Eye Pads

Είναι η ιδανική στιγμή να απολαύστε μάσκα ματιών. Θα φτάσετε στον προορισμό σας με ξεκούραστο βλέμμα. Προσωπικά το έκανα στο ταξίδι μου, στη Βιέννη και η εμπειρία ήταν απολαυστική. Διαβάστε το άρθρο εδώ: "Αθήνα-Βιέννη με pads στην περιοχή των ματιών"

Κρέμα Χεριών

Είναι σχεδόν σίγουρο ότι τα άκρα σας θα πρηστούν, κατά τη διάρκεια της πτήσης. Πάρτε μαζί σας μία ενυδατική χεριών και κάνετε απαλό μασάζ, θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε καλύτερα.

12 photos

Concealer/Μάσκαρα/Κραγιόν

Αυτά τα τρία καλλυντικά αρκούν για ένα γρήγορο μακιγιάζ στο αεροπλάνο. Με το concealer καλύψτε ατέλειες, μαύρους κύκλους, με τη μάσκαρα ενισχύστε το βλέμμα και με το κραγιόν της επιλογής σας ενυδατώστε τα χείλη σας και δώστε χρώμα στο πρόσωπό σας. 

Extra Tip: Αν έχετε επιλέξει ζωηρή απόχρωση όπως κόκκινο ή ροζ, εφαρμόστε το στα μάγουλά σας με απαλές, ταμποναριστές κινήσεις.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 Tags: ΚΡΑΓΙΟΝ| ΜΑΣΚΑΡΑ| CONCEALER| ΜΑΣΚΑ ΜΑΤΙΩΝ| ΚΡΕΜΑ ΧΕΡΙΩΝ| ΜΑΝΤΗΛΑΚΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ| EYE PADS| FLIGHT ESSENTIALS
MORE FOR YOU