Διατηρήστε απαλές τις φτέρνες σας

Πώς πρέπει να τις περιποιήστε;

Τίνα Σβίγκου
ΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2017
Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2017
pinterest

Τα πόδια είναι το σημείο του σώματος που ταλαιπωρείται περισσότερο τους καλοκαιρινούς μήνες. Συγκεκριμένα οι φτέρνες, επειδή περπατάμε χωρίς παπούτσια, τρίβονται στην άμμο, γενικότερα τις ταλαιπωρούμε αρκετά. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να σκάνε και να γίνονται πιο σκληρές. Πώς μπορούμε να τις περιποιηθούμε και η όψη τους να είναι υγιής και απαλή;

Το βασικό tip είναι η ενυδάτωση, η οποία πρέπει να είναι γενναιώδορη. Μετά το μπάνιο ή πριν κοιμηθείτε, εφαρμόστε ενυδατική κρέμα ποδιών και αν αντέχετε φορέστε ακόμα και κάλτσες. Με αυτό τον τρόπο ενισχύετε την ενυδάτωση και οι φτέρνες μαλακώνουν ακόμα περισσότερο.
 

8 photos

 

Επιπλέον μην αμελείτε να κάνετε scrub ακόμα και στα πόδια σας. Μπορείτε να βρείτε κάποιο στην αγορά ή να φτιάξετε και μόνες σας ένα απλό με ζάχαρη και λάδι. Τρίψτε ελαφρά τις φτέρνες σας και στη συνέχεια κάνετε μασάζ με την κρέμα για 5-10 λεπτά περίπου.
 

9 photos

 

Extra Info: Μένουμε στα πόδια και σας υπενθυμίζουμε πόσο σημαντικό είναι τους καλοκαιρινούς μήνες, να εφαρμόζετε αντηλιακό και στη συγκεκριμένη περιοχή. Είναι ένα από τα μέρη του σώματος που αμελούμε να προστατέψουμε, με αποτέλεσμα συχνά να καιγόμαστε.

Διαβάστε ακόμα: Ποιο είναι το σημείο που ξεχνάμε να εφαρμόσουμε αντηλιακό;

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 Tags: ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ| ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ| ΠΟΔΙΑ| SCRUB| ΑΚΡΑ| ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΑΚΡΩΝ| ΦΤΕΡΝΕΣ
MORE FOR YOU