Αυτοί οι λόγοι θα σας πείσουν να χρησιμοποιείτε το argan oil

Αν δεν το έχετε ήδη εντάξει στην καθημερινή σας περιποίηση, κάντε το άμεσα.

Τίνα Σβίγκου
ΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2017
Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2017
instagram

Είναι ένα από τα προϊόντα που επιλέγουν οι γυναίκες, στην καθημερινή τους περιποίηση. Μάλιστα οι περισσότερες το argan oil, το έχουν συνδέσει στο μυαλό τους ως προϊόν που χαρίζει λάμψη και όχι άδικα. Από την άλλη δεν έχει μόνο αυτή την ιδιότητα, υπάρχουν αρκετές ακόμη, οι οποίες θα σας πείσουν να το εντάξετε στην καθημερινή σας περιποίηση- αν δεν το έχετε κάνει ήδη.

Είναι εμπλουτισμένο με πολύτιμα συστατικά.

Αντιοξειδωτικά, βιταμίνη E, Ω-3 λιπαρά οξέα είναι κάποια από τα συστατικά που βρίσκονται μέσα στο argan oil. Σκεφτείτε ότι είναι το super food της επιδερμίδας σας.

Ενυδατώνει ακόμα και τα πιο ξηρά δέρματα.

Είναι το ιδανικό, ενυδατικό προϊόν με αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, το οποίο μπορούμε να εφαρμόσουμε ακόμα και στο κόκκινο, ερεθισμένο δέρμα. Κανένα άλλο προϊόν δε συγκρίνεται μαζί του στο θέμα της ενυδάτωσης. Παράλληλα ισορροπεί τα επίπεδα λιπαρότητας.

Δε φράζει τους πόρους.

Αρκετοί αποφεύγουν να εφαρμόζουν λάδι στα πρόσωπά τους. Ωστόσο το συγκεκριμένο έχει τη δυνατότητα να εξισορροπεί τη φυσική παραγωγή λιπαρότητας στην επιδερμίδα και έτσι αποτρέπει την ακμή. Τα αντιοξειδωτικά μπορούν να μειώσουν τη φλεγμονή της ακμής και η βιταμίνη Ε μπορεί να βοηθήσει στην επούλωση σημαδιών. Είναι κατάλληλο ακόμα και σε άτομα με ευαίσθητες δερματικές παθήσεις όπως έκζεμα, ψωρίαση.

Είναι αντιγηραντικό.

Τα αντιοξειδωτικά που περιέχονται μπορούν να επουλώσουν το ερεθισμένο δέρμα. Δρα ακριβώς όπως τα αντιγηραντικά serum.

 

Extra Info: Είναι απαραίτητο πριν εφαρμόσετε οποιοδήποτε προϊόν στο πρόσωπό σας, να έχετε κάνει ένα σχολαστικό καθαρισμό, με προϊόν που καλύπτει τις ανάγκες της επιδερμίδας σας.

10 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ| ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ| ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ| ARGAN OIL| ΞΗΡΑ ΔΕΡΜΑΤΑ| SKINCARE| ΕΝΥΔΑΤΙΚΟ ΛΑΔΙ| ΑΚΜΙΑΚΑ ΔΕΡΜΑΤΑ
MORE FOR YOU