Αυτός είναι ο λόγος που το υαλουρονικό οξύ δεν πρέπει να λείπει από την καθημερινή σας περιποίηση

Εσείς ακόμα να βάλετε στο νεσεσέρ σας προϊόν που περιέχει υαλουρονικό;

Τίνα Σβίγκου
ΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2017
Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2017
photo: tumblr

Δεν υπάρχουν γυναίκες που να μην αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της ερυθρότητας και της ξηροδερμίδας το χειμώνα. Ακόμα και εκείνες που έχουν λιπαρό δέρμα, όταν έχει αρκετό κρύο βιώνουν ένα από τα παραπάνω συμπτώματα. Και όπως παραδέχονται ακόμα και οι δερματολόγοι, χειρότερες "παθήσεις" της επιδερμίδας γιατί μπορεί να οδηγήσει σε άλλα προβλήματα του δέρματος. 

Για τον παραπάνω λόγο είναι τρομερά σημαντικό να κρατάμε τον εαυτό μας-το δέρμα-ενυδατωμένο.

Ωστόσο το ερώτημα είναι πώς μπορούμε αποτελεσματικά να αντιμετωπίσουμε την ξηρότητα του δέρματος, που δίνει γερασμένη όψη;

Η μία λύση είναι αναμφισβήτητα η κατανάλωση υγρών και κυρίως νερού, η δεύτερη ακούει στο όνομα υαλουρονικό οξύ και όπως λένε οι skin experts κάνει θαύματα.

Αν ακόμα δεν είστε εξοικειωμένοι με αυτό το συστατικό που αλλάζει το δέρμα, να σας πούμε ότι το υαλουρονικό οξύ είναι μια φυσική ένωση που βρίσκεται στο δέρμα και μειώνεται με την ηλικία. Επιπλέον είναι super ενυδατικό, ένα γραμμάριο υαλουρονικού οξέος μπορεί να σας βοηθήσει να κρατήσετε μέχρι και 6 λίτρα νερού, στο δέρμα σας. Μπορείτε λοιπόν τώρα να φανταστείτε πόσο δυνατός και πολύτιμος μπορεί να είναι ο ορός ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν που περιέχει υαλουρονικό οξύ; Από την πρώτη εφαρμογή προσφέρει υγρασία στις στοιβάδες του δέρματος.

Διαβάστε ακόμα: Πότε πρέπει να κάνουμε απολέπιση στο πρόσωπό μας, πρωί ή βράδυ και για ποιο λόγο;

 

Η επένδυση σε ένα καλό προϊόν που διαθέτει υαλουρονικό οξύ είναι ένας εύκολος τρόπος για να ενισχύσετε την υγεία του δέρματός σας. Αρκεί καθημερινά, πρωί και βράδυ να εφαρμόζετε μια μικρή ποσότητα και να κάνετε ελαφρύ μασάζ. Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα απολαμβάνετε ορατά αποτελέσματα.

Στην gallery που ακολουθεί ανακαλύψτε ενυδατικά serum.

11 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 


Tags: ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ| ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ| ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΔΕΡΜΑΤΟΣ| ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ| ΑΦΥΔΑΤΩΣΗ| ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ| SKINCARE| ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΔΕΡΜΑΤΟΣ
MORE FOR YOU