Το καλοκαιρινό προϊόν που θα χρησιμοποιήσουμε το Δεκέμβριο

Και η επιδερμίδα μας θα ακτινοβολεί περισσότερο και από της Jennifer Lopez.

Τίνα Σβίγκου
ΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου 2017
Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου 2017
pinterest

Καλό μήνα πρέπει να ευχηθούμε σήμερα και να μπούμε ακόμα περισσότερο σε εορταστική διάθεση. Κόκκινο κραγιόν, σκιές με glitter, highlighters είναι κάποια από τα προϊόντα που θα μας φανούν χρήσιμα τις επόμενες ημέρες, ιδιαίτερα αν έχουμε καλέσματα.

Ωστόσο εκτός από όλα τα παραπάνω, θα χρησιμοποιήσουμε ακόμα και ένα προϊόν που είναι must το καλοκαίρι. Ο λόγος για το ενυδατικό λάδι που περιέχει glitter. Είναι το προϊόν που πρέπει να εφαρμόζουμε στην επιδερμίδα μας, για να γυαλίζει και να έχει αυτή τη διακριτική λάμψη.
Ένα προϊόν, που οι διάσημες το χρησιμοποιούν χειμώνα, καλοκαίρι και η επιδερμίδα τους γυαλίζει και είναι μεταξένια.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Jennifer Lopez,  η οποία σε κάθε της εμφάνιση μας εντυπωσιάζει με τη λαμπερή της όψη. Τόσο το μακιγιάζ της, όσο και το σώμα της έχουν μία υπέροχη γυαλάδα.


Για να αποκτήσουμε επιδερμίδα που ακτινοβολεί χρειαζόμαστε το προϊόν που σας προτείνουμε παρακάτω, για το μακιγιάζ της ακολουθούμε τα tips της gallery:

15 photos


Απλώστε το στο σώμα σας μετά το μπάνιο, αν δε φορέσετε καλσόν μπορείτε να είστε πιο γενναιώδορες με την ποσότητα στα πόδια σας, διαφορετικά κάνετε focus σε χέρια, ντεκολτέ και λαιμό.

Αν έχετε κρατήσει το καλοκαιρινό, βγάλτε το από το ντουλάπι και χρησιμοποιήστε το.


Αν πάλι σας έχει τελειώσει, μπορείτε να αγοράσετε ένα νέο. Ακολουθούν μερικές προτάσεις στην gallery που ακολουθεί:

6 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: JENNIFER LOPEZ| ΛΑΜΠΕΡΑ ΠΟΔΙΑ| ΛΑΜΠΕΡΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ| ΕΝΥΔΑΤΩΜΕΝΑ ΠΟΔΙΑ| ΜΕΤΑΞΕΝΙΑ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ| GLOW SKIN| ΕΝΥΔΑΤΙΚΟ ΛΑΔΙ| SHIMMER OIL
MORE FOR YOU