Κι όμως κάνουμε μάσκα... και στους γλουτούς

Δεν πρέπει να αμελούμε το συγκεκριμένο σημείο του σώματός μας.

Τίνα Σβίγκου
ΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Σάββατο, 3 Φεβρουαρίου 2018
Σάββατο, 3 Φεβρουαρίου 2018
instagram

Κάνουμε τα πάντα σε θέμα αισθητικής και ναι δε διστάζουμε να δοκιμάσουμε ακόμα και μάσκα για τα οπίσθιά μας. Άλλωστε είναι ένα μέρος του σώματος, που το καλοκαίρι είναι εμφανές με το μαγιό.

Πριν βιαστείτε να πείτε ότι είναι υπερβολικό να κάνουμε μάσκα στους γλουτούς, να σας πούμε ότι η συγκεκριμένη περιοχή έχει ανάγκη από ενυδάτωση. Αρχικά γιατί αποτελεί μέρος το σώματός μας και ύστερα γιατί μέσα από την τριβή δημιουργείται έντονη ξηροδερμία.

Επίσης να σας πούμε ότι η απολέπιση, η οποία προηγείται της μάσκας είναι εξίσου απαραίτητη και βοηθάει στο να απομακρυνθούν τα σπυράκια που τυχαίνει να έχουμε. 

Αν αναρωτιέστε που μπορείτε να βρείτε μάσκα για τους γλουτούς, να σας πούμε ότι μία μάρκα στο εξωτερικό έχει ειδικό προϊόν. Ωστόσο μπορείτε να δοκιμάσετε και μία οποιαδήποτε που αφορά την ενυδάτωση του δέρματος.

Και επειδή σε αυτό το κείμενο κάνουμε focus στους τέλειους γλουτούς, δε γίνεται να μην αναφερθούμε στην Jennifer Lopez η οποία φημίζεται για αυτό το σημείο του σώματός της. Στην gallery που ακολουθεί δείτε tips για την λαμπερή επιδερμίδα της. Πώς μπορείτε να την αποκτήσετε;

15 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΓΛΟΥΤΟΙ| ΜΑΣΚΑ| ΟΠΙΣΘΙΑ| ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ| ΣΠΥΡΑΚΙΑ ΣΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ| ΜΑΣΚΑ ΓΛΟΥΤΩΝ
MORE FOR YOU