Σταμάτησα να τρώω αλάτι και είδα μεγάλες αλλαγές στο δέρμα μου

Κατάφερα να μειώσω ορατά κάτι που με ενοχλούσε ιδιαίτερα στην εμφάνισή μου

Τίνα Σβίγκου
ΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Τρίτη, 13 Μαρτίου 2018
Τρίτη, 13 Μαρτίου 2018
Photo by Mc Jefferson Agloro on Unsplash

Όπως σας έχω αναφέρει πολλές φορές υποφέρω από τη "μάστιγα" που ονομάζεται... μαύροι κύκλοι. Είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που με ενοχλούν ιδιαίτερα και προσπαθώ με διάφορους τρόπους και κυρίως με την εφαρμογή concealer να τους κρύψω. 

Για λόγους διατροφής εδώ και μία εβδομάδα έχω ελαττώσει αρκετά την κατανάλωση αλατιού. Όχι μόνο προσθέτω ελάχιστο στα φαγητά που μαγειρεύω, επιπλέον το ζητάω και στα διάφορα μέρη που επισκέπτομαι για φαγητό, ενώ αποφεύγω και τρόφιμα που είναι πλούσια σε περιεκτικότητα αλατιού.

4 σημάδια ότι πρέπει να ελαττώσετε το αλάτι

Σήμερα λοιπόν θέλω να μοιραστώ μαζί σας τις αλλαγές που έχω δει να συμβαίνουν στο δέρμα μου. Αρχικά έχω ξεπρηστεί αρκετά και αυτό φαίνεται ιδιαίτερα και στο πρόσωπό μου. Όπως γνωρίζετε ήδη άλλωστε το αλάτι κάνει κατακράτηση υγρών. Εκτός από αυτό όμως έχω δει να μειώνονται ορατά οι μαύροι κύκλοι και οι σακούλες κάτω από την περιοχή των ματιών μου. Πιστέψτε με δεν άλλαξα κάτι στις skincare συνήθειες, ούτε ακολούθησα κάποια νέα θεραπεία που κάνει θαύματα. Αυτές οι αλλαγές όπως με ενημέρωσε και η διατροφολόγος μου έρχονται από τη μείωση της κατανάλωσης αλατιού. 

Δε χρειάζεται να το αποβάλλετε εντελώς από τη ζωή σας, προσπαθήστε απλά να το ελαττώσετε. Προσωπικά στα φαγητά μου πλέον χρησιμοποιώ άλλα μπαχαρικά όπως πιπέρι, κουρκουμά αλλά και τριμμένο τζίντζερ και πραγματικά είναι εξίσου νόστιμα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 


Tags: ΜΑΥΡΟΙ ΚΥΚΛΟΙ| ΛΑΜΠΕΡΟ ΔΕΡΜΑ| ΠΡΗΞΙΜΟ| ΑΛΑΤΙ| ΠΡΗΣΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ| ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΟΨΗ ΔΕΡΜΑΤΟΣ| ΜΕΙΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΑΛΑΤΙΟΥ
MORE FOR YOU