Πώς κατάφερα να αποκτήσω βελούδινες φτέρνες... στον ύπνο μου

Αυτό το πείραμα είχε μεγαλύτερη επιτυχία από την αναμενόμενη

Τίνα Σβίγκου
ΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2018
Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2018
Photo by Zohre Nemati on Unsplash

Το καλοκαίρι είναι μόλις μία ανάσα από σήμερα και ένα από τα σημεία του σώματός μας που πρέπει οπωσδήποτε να φροντίσουμε είναι οι φτέρνες μας. 


Ποια γυναίκα θέλει άγριες φτέρνες; Νομίζω καμία, γι αυτό το λόγο ξεκινάμε από τώρα να φροντίζουμε τις φτέρνες μας.

Το πείραμα που δοκίμασα αυτή τη φορά δεν ήταν τόσο εύκολο και αυτό γιατί έχω συνηθίσει να κοιμάμαι χωρίς κάλτσες, ακόμα και τις ημέρες που έχει έντονο κρύο. Ωστόσο αυτή τη φορά έπρεπε να κοιμηθώ με κάλτσες και μάλιστα να έχω ενυδατώσει καλά πρώτα τις φτέρνες μου.

Μπήκα λοιπόν για το καθιερωμένο βραδινό μου μπάνιο, έτριψα ελαφρώς τις φτέρνες μου με ράσπα και στη συνέχεια τις ενυδάτωσα με κρέμα. Άφησα λίγα λεπτά να περάσουν για να απορροηθεί η υγρασία και φόρεσα τις κάλτσες μου.

Μπορεί στην αρχή να δυσκολεύτηκα να τις συνηθίσω, ωστόσο μέσα σε λίγα λεπτά το είχα κι όλας ξεχάσει. Είναι αυτό που λέμε ότι είναι όλα στο μυαλό και ισχύει τόσο πολύ τελικά!

Το επόμενο πρωί που ξύπνησα, με χαρά διαπίστωσα ότι τα πόδια μου και συγκεκριμένα οι φτέρνες μου ήταν πιο απαλές από ποτέ. Από την πρώτη στιγμή που άπλωσα το χέρι μου και τις άγγιξα, η αίσθηση ήταν βελούδινη. Πραγματικά ακόμα και μετά το πεντικιούρ, οι φτέρνες μου ποτέ δεν ήταν τόσο απαλές. Λίγο πριν το καλοκαίρι λοιπόν αποφάσισα αυτή τη συνήθεια να την εντάξω στην εβδομαδιαία περιποίησή μου. Μία ίσως και δύο φορές την εβδομάδα θα εφαρμόζω κρέμα και θα φοράω τις κάλτσες μου, για να βοηθάω στην εντατική ενυδάτωση. Έτσι θα είμαι πανέτοιμη για να φορέσω τα πέδιλά μου.

Φυσικά πριν το κάνω αυτό, θα φροντίσω να περιποιηθώ το πεντικιούρ μου, με ένα από τα χρώματα που ακολουθούν:

 

9 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 


Tags: ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ| ΠΟΔΙΑ| ΦΤΕΡΝΕΣ| ΑΠΑΛΕΣ ΦΤΕΡΝΕΣ| ΡΑΣΠΑ
MORE FOR YOU