Έβαλα στους κύκλους μου πελτέ ντομάτας και αυτό είναι το αποτέλεσμα

Μπορεί η ντομάτα να κάνει... "θαύματα";

Τίνα Σβίγκου
ΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Τρίτη, 12 Ιουνίου 2018
Τρίτη, 12 Ιουνίου 2018
Photo by Dan 7Kidz on Unsplash

Αυτή η συνταγή είναι μία από τις πιο γνωστές για εμένα, καθώς έβλεπα τη γιαγιά μου να την κάνει. Πολλές φορές την έβλεπα με μία κόκκινη πάστα κάτω από τα μάτια και όταν τη ρωτούσα τι είναι, μου έλεγε ότι θα μου πει όταν μεγαλώσω. Τώρα λοιπόν που μεγάλωσα θέλω να μοιραστώ μαζί σας μία από τις πιο αγαπημένες μου DIY συνταγές, που όποτε και αν τη χρησιμοποιήσω έχει αποτέλεσμα.
 


Αρχικά θα ξεκινήσω με μία μικρύ ανάλυση των 2 συστατικών, της ντομάτας και συγκεκριμένα του πελτέ και του λενομιού. Τόσο η ντομάτα, όσο και το λεμόνι είναι πλούσια σε βιταμίνη C που έχει λευκαντικές ιδιότητες και βοηθούν στην απολέπιση του δέρματος - είτε μόνα τους τα συστατικά, είτε σε συνδυασμό.

Αυτό που κάνω λοιπόν κάθε φορά που έχω έντονους μαύρους κύκλους και θέλω απλά να τους αποχωριστώ, είναι να ανακατεύω ένα κουταλάκι του γλυκού πελτέ ντομάτας και μισό κουταλάκι του γλυκού φρέσκο χυμό λεμόνι. Ανακατεύω αυτά τα 2 υλικά μαζί, δημιουργείται μία πάστα και την εφαρμόζω στα μάτια μου για περίπου 10 λεπτά

Το αποτέλεσμα είναι καλύτερο από αυτό που πιστεύετε. Η περιοχή κάτω από τα μάτια μου ξεπρίζετε, ενώ οι μαύροι κύκλοι μου μειώνονται ορατά. Σαφέστατα για να ολοκληρώσω την εμφάνισή μου χρειάζομαι και το θαυματουργό concealer-προσωπικά δεν πάω πουθενά χωρίς αυτό.

9 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 


Tags: ΜΑΤΙΑ| ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ| ΜΑΥΡΟΙ ΚΥΚΛΟΙ| ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΑΤΙΩΝ
MORE FOR YOU