Το all time classic μακιγιάζ της Amber Heard που θέλουμε να αντιγράψουμε

Κάθε φορά που τη βλέπουμε με το συγκεκριμένο μακιγιάζ, θέλουμε να κάνουμε το ίδιο.

Τίνα Σβίγκου
ΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2017
Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2017
www.visualhellas.gr

Κάθε φορά που επιλέγει το συγκεκριμένο καλλυντικό για το μακιγιάζ της, θέλουμε να μάθουμε ποιο ακριβώς φοράει. Ο λόγος για το κόκκινο κραγιόν, το οποίο η Amber Heard επιλέγει συχνά για τις red carpet εμφανίσεις της.

Το χρώμα της επιδερμίδας της σε συνδυασμό με αυτό των μαλλιών της, ταιριάζουν απόλυτα με οποιαδήποτε κόκκινη απόχρωση στα χείλη της και προφανώς η ίδια το γνωρίζει, γι αυτό συχνά τη βλέπουμε με red lips.

 

 

A post shared by Amber Heard (@amberheard) on

Ένα καλλυντικό που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα, ανεξάρτητα από το στιλ, την ηλικία της. Sexy, femme fatale, χωρίς να απαιτεί να βάψετε και το υπόλοιπο πρόσωπό σας. Μόνο του μπορεί να δημιουργήσει statement.

 

A post shared by Amber Heard (@amberheard) on

Αν θέλαμε να αντιγράψουμε ένα από τα makeup looks της Amber Heard με κόκκινο κραγιόν, τότε θα έπρεπε να επικεντρωθούμε σε μία καλή βάση προσώπου, σε τονισμένες γωνίες με bronzer, έντονα φρύδια, βαμμένα με μολύβι και κατακόκκινα χείλη στην απόχρωσηπου ταιριάζει στην υπόλοιπη εμφάνισή μας και στο mood που έχουμε.

Εμφανίσεις της Amber Heard με κόκκινο κραγιόν:

6 photos

Ένα μακιγιάζ τόσο εύκολο και ταυτόχρονα τόσο εντυπωσιακό, που αναμφισβήτητα δε θα φύγει ποτέ από τη μόδα.

Επιλέξαμε κάποια από τα πιο αγαπημένα κόκκινα κραγιόν της αγοράς και σας τα παρουσιάζουμε στην gallery που ακολουθεί.
Choose your favourite:

9 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΜΑΚΙΓΙΑΖ| ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΓΙΟΝ| AMBER HEARD| ΚΟΚΚΙΝΑ ΧΕΙΛΗ| ΔΙΑΣΗΜΟ ΜΟΝΤΕΛΟ| RED CARPET LOOK| ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ| SEXY MAKEUP LOOK
MORE FOR YOU