Πώς θα πετύχουμε το sexy, cat-eye look της Alexa Chung

Είναι εύκολο!

Τίνα Σβίγκου
ΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2017
Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2017
instagram @alexachung

Αν έπρεπε να περιγράψουμε με δύο λέξεις το μακιγιάζ της Alexa Chung, τότε θα λέγαμε ότι είναι "cool & relaxed." Μπορεί το medium length καρέ, να είναι το βασικό beauty χαρακτηριστικό της, ωστόσο και στο makeup η Alexa παραμένει πιστή και κλασσική.

9 photos

Αποφεύγει τις υπερβολές με τη βάση-και δεν το κάνει μόνο τα τελευταία χρόνια που είναι top trend, η ίδια πάντα ήταν λάτρης της φυσικής βάσης- επιλέγει ροζ αποχρώσεις σε ρουζ για fresh διάθεση, παίζει με το χρώμα των χειλιών της ανάλογα με το outfit αλλά και τη διάθεσή της και αποκτά γατίσιο βλέμμα, προεκτείνοντας ελαφρώς προς τα έξω το eyeliner, στις άνω ρίζες των βλεφάρων της.

 

 

A post shared by Alexa (@alexachung) on


Το μακιγιάζ των ματιών της δε σταματά μόνο στις άνω ρίζες, συνεχίζεται και στις κάτω, τις οποίες τονίζει πάντα μέχρι τη μέση και εξωτερικά. Με αυτό τον τρόπο το cat-eye look τονίζεται ακόμα περισσότερο.

 

 

A post shared by Alexa (@alexachung) on


Τέλος δε γίνεται να μην αναφερθούμε στα φρύδια της, τα οποία αφήνει φυσικά, γεμίζοντας τα κενά που έχει και πάντα τα χτενίζει προς τα πάνω. Έτσι το makeup look της αποκτά sexy, νεανική διάθεση, χωρίς να μοιάζει επιτηδευμένη.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ALEXA CHUNG| EYELINER| ΓΑΤΙΣΙΟ ΒΛΕΜΜΑ| ΚΑΡΕ ΜΑΛΛΙΑ| ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΑΤΙΩΝ| SEXY ΒΛΕΜΜΑ
MORE FOR YOU