Ποιο χαρακτηριστικό τονίζει έντονα η Ivanka Trump σε κάθε μακιγιάζ;

Αυτό πρέπει να κάνουμε κι εμείς!

Τίνα Σβίγκου
ΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου 2017
Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου 2017
www.visualhellas.gr

Διαθέτει αψεγάδιαστη επιδερμίδα και αυτό φαίνεται σε κάθε της εμφάνιση. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η βάση του μακιγιάζ της στρώνει και δείχνει πάντα τόσο ενυδατωμένη και λαμπερή.

Η Ivanka σε γενικές γραμμές αποφεύγει τις υπερβολές με το μακιγιάζ της. Επιλέγει γήινες αποχρώσεις για να τονίζει τα ζυγωματικά και τα χείλη της και τις περισσότερες φορές τονίζει τα μάτια της. Βλέπετε το δυναμικό βλέμμα είναι βασικό χαρακτηριστικό στις πετυχημένες γυναίκες.

Παρατηρώντας τις δημόσιες εμφανίσεις της, μπορεί εύκολα να καταλάβει κανείς ότι τονίζει πάντα τις βλεφαρίδες της. Είτε βάλει eyeliner και κάνει γωνία στο μάτι της, είτε το αφήσει φυσικά βαμμένο, οι βλεφαρίδες της είναι πάντα έντονα βαμμένες από τις ρίζες, μέχρι τις άκρες. Μάλιστα έχουμε παρατηρήσει ότι φοράει και ψεύτικες βλεφαρίδες, ιδιαίτερα όταν επιλέγει smokey look.

Ό.τι μακιγιάζ και αν επιλέξετε είναι πολύ σημαντικό, να τονίσετε τις βλεφαρίδες σας, με μάσκαρα. Αποτελούν ένα από τα πιο βασικά χαρακτηριστικά του προσώπου και πρέπει να βάφονται. Διαφορετικά το βλέμμα μοιάζει άτονο και το πρόσωπο σχεδόν άβαφο, ακόμα και αν έχουμε την πιο έντονη βάση.

 

9 photos

Επενδύστε σε μία καλή μάσκαρα και χρησιμοποιήστε την σωστά, ξεκινώντας από τις ρίζες και πηγαίνοντας προς τις άκρες.
Κάτι ξέρει η Ivanka που τις έχει πάντα τονισμένες.
 

9 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα



Tags: ΜΑΣΚΑΡΑ| ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ| ΕΝΤΟΝΟ ΒΛΕΜΜΑ| ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΑΤΙΩΝ| ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΒΛΕΜΜΑ| IVANKA TRUMP| ΤΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ




MORE FOR YOU