3 Διάσημες που μιλάνε ανοιχτά για το botox και τις πλαστικές επεμβάσεις

Και πολύ καλά κάνουν!

Τίνα Σβίγκου
ΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Σάββατο, 4 Νοεμβρίου 2017
Σάββατο, 4 Νοεμβρίου 2017
photo: instagram

Είναι κάπως ξεπερασμένο να διατηρούμε taboo στο θέμα των πλαστικών επεμβάσεων και των botox. Γι αυτό άλλωστε και αρκετοί διάσημοι δε διστάζουν να μιλήσουν ανοιχτά για όλα όσα έχουν κάνει στο πρόσωπό τους, αλλά και σε διάφορα άλλα μέρη του σώματός τους. 

Cindy Crawford

Η Cindy Crawford χρωστάει πολλά στα γονίδιά της, για το καταπληκτικό δέρμα που διαθέτει. Ωστόσο όπως έχει παραδεχθεί και η ίδια, χρωστάει ένα μεγάλο ευχαριστώ στις κρέμες αλλά και στα botox. "Μετά από κάποια ηλικία, οι κρέμες λειτουργούν στην υφή του δέρματός σας κυρίως για να αποκαταστήσουν την ελαστικότητα και έτσι πλέον στο μόνο που μπορώ να βασιστώ για την τέλεια όψη της επιδερμίδας είναι οι ενέσεις βιταμινών, το Botox και το κολλαγόνο. Πίνω πολύ νερό, προσέχω τι τρώω και γυμνάζομαι ... αλλά οφείλω την ποιότητα του δέρματός μου στον αισθητικό χειρουργό μου ".

Στην gallery που ακολουθεί, δείτε τα πιο iconic looks της Cindy:

15 photos

Kim Kardashian

H Kim Kardashian μιλάει τόσο ανοιχτά για το θέμα του Botox, που δε διστάζει να έχει μαζί της μια φωτογραφική μηχανή ή να πραγματοποιεί γύρισμα για το επεισόδιο  "Keeping Up With The Kardashians" την ώρα που το κάνει. 

Στην gallery που ακολουθεί αναλύουμε τις έντονες γωνίες προσώπου που διαθέτει η Kim στο πρόσωπό της.

9 photos

Jenny McCarthy

 

A post shared by Jenny McCarthy (@jennymccarthy) on

Η Jenny McCarthy δε διστάζει να μιλήσει ανοιχτά για την εμπειρία της με την πλαστική χειρουργική. Στο περιοδικό Life & Style έχει δηλώσει ότι κάνει botox στο μέτωπό της και συγκεκριμένα είχε αναφέρει ότι δεν είχε πολλές ώρες που δέχτηκε την περιποίηση του γιατρού της.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 


Tags: CINDY CRAWFORD| ΠΡΟΣΩΠΟ| KIM KARDASHIAN| ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ| TABOO| BOTOX| ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ| CELEBRITIES| JENNY MCCARTHY
MORE FOR YOU