Αυτό είναι το αντιγηραντικό skincare μυστικό της Beyonce

Εμείς θα το δοκιμάσουμε από σήμερα κι όλας.

Τίνα Σβίγκου
ΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Δευτέρα, 6 Νοεμβρίου 2017
Δευτέρα, 6 Νοεμβρίου 2017
photo: www.visualhellas.gr

Μπορούμε να πούμε ότι σχεδόν μας μπερδεύει η Beyonce στην skincare ρουτίνα της. Δεδομένου όμως ότι η επιδερμίδα της είναι αψεγάδιαστη μας εμπνέει μια εμπιστοσύνη σε όλα όσα κάνει και λέμε να τα ακολουθήσουμε κι εμείς.

 

Η Queen Bey λοιπόν εφαρμόζει την ενυδατική ματιών της, σε όλο της το πρόσωπο. Ο λόγος είναι ότι το συγκεκριμένο προϊόν αποτελείται από μικρότερα σωματίδια σε σχέση με την κρέμα προσώπου, καθώς το δέρμα στην περιοχή των ματιών είναι πιο λεπτό. Τα συστατικά λοιπόν που περιέχονται στα συγκεκριμένα προϊόντα απορροφόνται πιο εύκολα και εισχωρούν στις εσωτερικές στοιβάδες δέρματος. Μήπως λοιπόν να δοκιμάσουμε κι εμείς να βάζουμε κρέμα ματιών σε όλο το πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ;

12 photos

Επιπλέον θα πρέπει να σας πούμε ότι η Beyonce δε σταματάει την ενυδατική προσώπου στο λαιμό και το ντεκολτέ. Συνεχίζει σε όλο της το σώμα, ιδιαίτερα τις ημέρες που νιώθει ότι είναι ξηρό. Ο λόγος είναι ότι οι αντιγηραντικές κρέμες είναι πλούσιες σε συστατικά που στοχεύουν σε προβλήματα του δέρματος και η Beyonce θέλει να τα εφαρμόσει σε όλα τα σημεία του σώματός της.
 

10 photos


Λέτε να έχει δίκιο η Beyonce;

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 


Tags: ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ| ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ| BEYONCE| ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ| ΚΡΕΜΑ ΜΑΤΙΩΝ| ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ| QUEEN BEY
MORE FOR YOU