Γιατί το μακιγιάζ της Kourtney μας αρέσει περισσότερο από κάθε Kardashian

Σας αναλύουμε όλους τους λόγους και σας δίνουμε tips για να υιοθετήσετε το beauty look της!

Τίνα Σβίγκου
ΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017
Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017
photo:instagram

Είναι stylish, αποφεύγει τις υπερβολές και έχει πάντα περιποιημένο μακιγιάζ και χτένισμα. Ο λόγος για την εντυπωσιακή Kourtney Kardashian, την οποία ξεχωρίζουμε από τις υπόλοιπες γυναίκες της οικογένειας, για τα υπέροχα beauty looks που μας χαρίζει στις επίσημες αλλά και στις απλές εμφανίσεις της. Και οι λόγοι για τους οποίος το μακιγιάζ της είναι σχεδόν πάντα πετυχημένο είναι αρκετοί.

 

Προτιμάει το φυσικό look

 

Είναι η πιο safe επιλογή στο μακιγιάζ. Μία απαλή βάση, ένα μάτι βαμμένο σε neutral αποχρώσεις και χείλη τονισμένα φυσικά είναι σίγουρο ότι θα σας χαρίσουν ένα εντυπωσιακό, περιποιημένο makeup look.

Στην gallery που ακολουθεί δείτε προϊόντα για να πετύχουμε natural makeup look:
 

9 photos

 

Λέει ναι στις γυαλάδες, χωρίς να υπερβάλλει
 

Σε αντίθεση με τις αδερφές της, η Kourtney εφαρμόζει highlighter στα σημεία που πρέπει. Στο κόκκαλο των ζυγωματικών, στης μύτης, στην καρδιά του άνω χείλους και ελάχιστο στο λακκάκι στο πηγούνι της.
 

9 photos

 

Τονίζει τα φρύδια της με φυσικό τρόπο
 

Κάθε γυναίκα πρέπει να τονίζει το σχήμα των φρυδιών της. Στις ημέρες μας, όπου η φυσικότητα είναι top beauty trend αυτό πρέπει να γίνεται με απόλυτα φυσικό τρόπο. Η Kourtney το κάνει έτσι ακριβώς.
 

9 photos

 

Επικεντρώνεται στην ενυδάτωση
 

Μία λαμπερή επιδερμίδα πρέπει να είναι βασικά ενυδατωμένη. Οι γυαλάδες της Kourtney δε βασίζονται μόνο στα καλλυντικά που χρησιμοποιεί, η ίδια προσέχει και χρησιμοποιεί κατάλληλα για τον τύπο δέρματός της προϊόντα ενυδάτωσης.
 

10 photos

 

Τολμάει έντονες αποχρώσεις
 

Τόσο για τα χείλη της, όσο και για τα μάτια της η Kourtney τολμάει έντονες αποχρώσεις. Πορτοκαλί κραγιόν, κεραμιδί σκιά είναι κάποιες από τις επιλογές που κάνει τις ημέρες που θέλει να δημιουργήσει statement με το makeup look της.
 

9 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

 

 Tags: ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ| KOURTNEY KARDASHIAN| ΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΦΡΥΔΙΑ| ΓΥΑΛΑΔΕΣ| ΦΥΣΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ| ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ| ΕΝΥΔΑΤΩΜΕΝΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ| HIGHLIGHTER
MORE FOR YOU