Ποιο είναι το αγαπημένο προϊόν της Elaine Welteroth;

Σας αποκαλύπτουμε τα προϊόντα που κρύβει στο νεσεσέρ της.

Τίνα Σβίγκου
ΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2017
Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2017
photo: instagram

H νεότερη editor-in-chief της Teen Vogue είναι η νέα μας αγάπη. Μας αρέσει το στιλ της, το φυσικό, afro μαλλί της, το μακιγιάζ της, τα stories αλλά και τα posts της στο instagram. Μας αρέσουν όλα σε εκείνη.

 

 

A post shared by Elaine Welteroth (@elainewelteroth) on

 

6 photos

Ψάχνοντας στο ίντερνετ, ανακαλύψαμε συνέντευξή της, όπου αποκαλύπτει ποια είναι τα προϊόντα που έχει στο νεσεσέρ της και ποιο είναι το δικό της "hero product" ή αλλιώς το πιο αγαπημένο της.

Η Elaine δεν πάει πουθενά χωρίς το concealer της. Είναι το μόνο προϊόν που χρησιμοποιεί σε κάθε της μακιγιάζ-μακάρι να ήξερε πόσο την καταλαβαίνουμε και πόσο συμφωνούμε κι εμείς μαζί της-και μάλιστα το εφαρμόζει με τον παράμεσο. Το συγκεκριμένο δάχτυλο όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ασκεί την κατάλληλη πίεση για να απλωθεί το προϊόν και να μην κάνει γραμμές.

Επειδή συμφωνώ απόλυτα με την Elaine και επειδή δεν πάω πουθενά χωρίς το concealer μου, παρακάτω σας επέλεξα κάποια από τα αγαπημένα μου. Ρίξτε μια ματιά και πείτε μου ποιο είναι αυτό που εσείς προτιμάτε;

9 photos

 

Μπορεί το αγαπημένο της προϊόν να είναι το concealer, ωστόσο από το νεσεσέρ της δε λείπει το lip balm, η μάσκαρα, ένα κραγιόν-συνήθως επιλέγει ένα σε φυσική καφέ απόχρωση-,ένα μολύβι φρυδιών, μία διάφανη πούδρα και μία παλέτα με σκιές σε ζεστές καφέ αποχρώσεις.

Από τα καλλυντικά που έχει μαζί της αλλά και τις εμφανίσεις της καταλαβαίνουμε ότι η Elaine λατρεύει το φυσικό μακιγιάζ και πολλές φορές τολμάει έντονα χρώματα στα χείλη της. Ακολουθεί gallery με κάποια από τα πιο αγαπημένα looks που μας έχει χαρίσει η Elaine.
 

9 photos

Stay Tuned...there is more coming!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 Tags: INSTAGRAM| CONCEALER| ΦΥΣΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ| ΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΧΕΙΛΗ| TEEN VOGUE| AFRO HAIR| ELAINE WELTEROTH| EDITOR IN CHIEF
MORE FOR YOU