Τι σχέση έχει η Meghan Markle με την Audrey Hepburn;

Βλέπετε κάποια ομοιότητα σε αυτές τις δύο γυναίκες;

Τίνα Σβίγκου
ΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου 2017
Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου 2017
instagram

Τα φυσικά, πυκνά φρύδια είναι ίσως η πιο δυνατή beauty τάση, των τελευταίων ετών. Διάσημα πρόσωπα όπως η Cara Delevingne και η Lily Collins διαθέτουν ως βασικό χαρακτηριστικό στο πρόσωπό τους, τα έντονα φρύδια τους. Μία ακόμη διάσημη έρχεται να προστεθεί στη λίστα των γυναικών με τα πιο πυκνά, φυσικά φρύδια. Ο λόγος για τη μέλλουσα πριγκίπισσα  Meghan Markle.

 

Ένα luxury salon για περιποίηση νυχιών και φρυδιών στην περιοχή Mayfair, του Λονδίνου αναφέρει ότι η πελάτισσά τους, Κα Markle επιλέγει την "The Audrey" θεραπεία για τα φρύδια της. Μία θεραπεία εμπνευσμένη από τη θρυλική Audrey Hepburn, η οποία μέσα σε όλα ξεχώριζε και για τα πυκνά της φρύδια.

10 photos

Είναι μία θεραπεία που συνδυάζει αποτρίχωση με κερί, καθάρισμα με τσιμπιδάκι φρυδιών και νήμα στα σημεία που πρέπει για να αποκτήσει το φρύδι, το επιθυμητό σχήμα.

"Αυτό το στιλ είναι μοντέρνο, κομψό και υπερβολικά κολακευτικό για τα χαρακτηριστικά της Markle", λέει η ιδιοκτήτρια του salon. "Τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά με την "The Audrey" θεραπεία."

Το μυστικό είναι στην λεπτομέρεια. "Θα παρατηρήσετε ότι τα φρύδια της είναι ίσια και ανεβαίνουν ελαφρώς προς τα πάνω προς το τέλος των φρυδιών της. Αυτή η τεχνική βοηθάει να σηκώσουμε τα μάτια της, ενώ εξισορροπούμε τα χαρακτηριστικά του προσώπου της."

10 photos

Αξίζει να σας αναφέρουμε ότι η θεραπεία διαρκεί 20 λεπτά κοστίζει £ 48 και συνιστάται η εφαρμογή προϊόντων-μολύβι φρυδιών- μετά το ραντεβού, για να διατηρηθεί το σχήμα μεταξύ των ραντεβού. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΦΡΥΔΙΑ| AUDREY HEPBURN| ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ| ΜΟΛΥΒΙ ΦΡΥΔΙΩΝ| ΠΥΚΝΑ ΦΡΥΔΙΑ| ΤΣΙΜΠΙΔΑΚΙ ΦΡΥΔΙΩΝ| MEGHAN MARKLE| STAR ICON
MORE FOR YOU