Το natural makeup look που θα επιλέξουμε αυτές τις ημέρες, είναι αυτό της Meghan Markle

Κάνουμε zoom στο πρόσωπό της και παρατηρούμε όλες τις λεπτόμερειες.

Τίνα Σβίγκου
ΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Πέμπτη, 4 Ιανουαρίου 2018
Πέμπτη, 4 Ιανουαρίου 2018
www.visualhellas.gr

Η Meghan Markle πριν λίγες ημέρες συνόδευσε την βασιλική οικογένεια στο Χριστουγεννιάτικη λειτουργία της εκκλησίας στο Norfolk, κοντά στο Sandrigham όπου βρίσκεται μία απ' τις ιδιοκτησίες της βασίλισσας. Ήταν η πρώτη της κοινή εμφάνιση με την Kate Middleton και οι εμφανίσεις και των δύο ήταν πραγματικά πολύ καλές.

Τι φόρεσαν η Kate Middleton και η Meghan Markle στην πρώτη τους κοινή εμφάνιση

 

Η Meghan προτίμησε φυσικό μακιγιάζ, το οποίο ανέδειξε τα μάτια της. Οι απαλές ροζ αποχρώσεις στα χείλη και στα μήλα ταίριαζαν απόλυτα με τα μαύρα της μαλλιά.

Κάνοντας zoom στο πρόσωπό της παρατηρήσαμε και την παραμικρή λεπτομέρεια. Η Meghan δεν παρέλειψε να εφαρμόσει σκιά στο κινητό της βλέφαρο, χωρίς ωστόσο το αποτέλεσμα να είναι έντονο. Βλέπετε η ίδια στο παρελθόν μας έχει αποδείξει ότι είναι λάτρης του smokey makeup look, ωστόσο τώρα στο πλευρό του πρίγκιπα Harry, επιλέγει πιο natural makeup looks.

Στην gallery που ακολουθεί δείτε κάθε λεπτομέρεια για το μακιγιάζ. Αντιγράψτε το look, σε περίπτωση που θέλετε ένα πιο φυσικό μακιγιάζ αυτές τις ημέρες.

9 photos

Flashback σε παλαιότερες εμφανίσεις της Meghan, όπου η ίδια είχε επιλέξει smokey look. 

10 photos

Κάνοντας σύγκριση των δύο makeup look, ποιο προτιμάτε;

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΡΟΖ ΧΕΙΛΗ| ΦΥΣΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ| ΑΠΑΛΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ| NATURAL MAKEUP LOOK| MEGHAN MARKLE
MORE FOR YOU