Τα stylish updos της πριγκίπισσας Maria-Olympia

H κόρη του Παύλου και της Marie-Chantal ξέρει τον τρόπο να αναδείξει τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Τίνα Σβίγκου
ΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2018
Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2018
instagram

Είναι μία από τους followers μας στο instagram. H Olympia of Greece-αυτό είναι το όνομα που έχει επιλέξει για το λογαριασμό της-δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες από την καθημερινότητά της.

Η ίδια ακολουθεί πιστά τις τάσεις της μόδας, ενώ στο θέμα της ομορφιάς αποφεύγει τις υπερβολές. Τονίζει ελαφρώς τα μάτια της με eyeliner, από τη μέση προς την εξωτερική γωνία, παίζει με το χρώμα των χειλιών της αφού την έχουμε συναντήσει με nude, κόκκινα αλλά και burgundy χείλη και επιλέγει φυσικές αποχρώσεις για τα ζυγωματικά της.

Στα μαλλιά της είναι ακόμα πιο απλή αφού στην καθημερινότητά της και τις διακοπές είτε τα αφήνει φυσικά-σπαστά ή κάνει το κλασσικό, τραβηγμένο σινιόν, το οποίο μάλιστα αναδεικνύει τα λεπτά χαρακτηριστικά του προσώπου της, τα οποία έχει κληρονομήσει από τη μητέρα της.

Συγκεντρώσαμε κάποιες από τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η ίδια στο λογαριασμό της στο instagram και αναλύουμε πόσο της ταιριάζουν τα πιασμένα μαλλιά.

9 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΚΟΤΣΟΣ| MARIE CHANTAL| MARIA-OLYMPIA| ΑΥΣΤΗΡΟΣ ΚΟΤΣΟΣ
MORE FOR YOU