Η λεπτομέρεια που αναβάθμισε το hairstyle της Millie Bobby Brown και όλοι μιλάνε για τα μαλλιά της

Γιατί όλες ξαφνικά θέλουμε space buns;

Τίνα Σβίγκου
ΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2018
Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2018
www.visualhellas.gr

Είμαστε πάντα εν αναμονή να δούμε πολλά στο κόκκινο χαλί, όπως πανέμορφα φορέματα και εντυπωσιακά μακιγιάζ. Και κάθε φορά που γνωρίζουμε ότι η Millie Bobby Brown θα εμφανιστεί, δεν ξέρουμε τι μπορεί να δούμε. Για μία ακόμη φορά στα φετινά βραβεία SAG, η διάσημη ηθοποιός έκανε τη διαφορά με τα space bun της. Συγκεκριμένα μας έδειξε το δρόμο για το πιο cool χτένισμα που ταιριάζει τόσο σε μικρά κορίτσια, όσο και σε γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας.

Από όλα τα looks των SAG Awards, η Millie είχε το πιο απροσδόκητο. Περπάτησε στο κόκκινο χαλί φορώντας ροζ πλεκτό φόρεμα και Converse.Το look ολοκλήρωσαν οι δύο κότσοι, τους οποίους μάλιστα είχε δέσει με κορδέλες.

Μία λεπτομέρεια που αναβάθμισε το hairstyle της και μας έβαλε σε σκέψεις να δοκιμάσουμε κι εμείς κάτι ανάλογο, ακόμα και σε επίσημη εμφάνιση.

 

Το video παραπάνω θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε το χτένισμα, ενώ μην αμελήσετε να δέσετε τα space buns με μία κορδέλα. Μία λεπτομέρεια που έχουμε συναντήσει και σε διάσημα catwalks.

12 photos

Δείτε ακόμη τις πιο κοψές εμφανίσεις στα SAG Awards:

15 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΚΟΤΣΟΣ| SAG AWARDS| MILLIE BOBBY BROWN| SPACE BUN
MORE FOR YOU