Αυτή είναι η πιο sexy πινελιά στις εμφανίσεις της Penelope Cruz

H Penelope ξέρει να παίζει με το έμφυτο sexy style που διαθέτει και σε κάθε της εμφάνιση το προσαρμόζει στα μέτρα της.

Τίνα Σβίγκου
ΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2018
Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2018
www.visualhellas.gr, instagram

Είναι ο ορισμός της "μοιραίας γυναίκας" και μάλιστα εκπροσωπεί αυτό το ρόλο αβίαστα στην καθημερινότητά της.

Η Penelope Cruz είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο όμορφες, εντυπωσιακές και sexy διάσημες γυναίκες της εποχής μας. Η ίδια γνωρίζει καλά πώς να αναδείξει τη θηλυκότητά της και ξέρει τις beauty λεπτομέρειες που μπορούν να αναβαθμίσουν την εμφάνισή της.

Κύριο χαρακτηριστικό που προσθέτει πόντους στο sex appeal της, το μαλλί της. Είναι μελαχρινή, διαθέτει αρκετά μαλλιά και πάντα τα αφήνει σε ανέμελο, μοιραίο στιλ. Η χωρίστρα γίνεται πάντα στο πλάι, ενώ ακόμα και στις εμφανίσεις που θέλει ένα πιο σοβαρό στιλ δίνει στις άκρες της κίνηση προς τα έξω ή πιάνει ένα messy updo.

6 photos

H Penelope Cruz εκτός από sexy χτενίσματα επιλέγει πάντα και εντυπωσιακά makeup looks. Χειμώνα, καλοκαίρι λέει ναι στο bronzer στα ζυγωματικά της, τονίζει το βλέμμα της με μολύβι στις ρίζες των βλεφάρων, ενώ παίζει με το χρώμα των χειλιών της. Την έχουμε συναντήσει αρκετές φορές με nude αλλά και με cherry-red χείλη. 

Με άλλα λόγια η Penelope ξέρει να παίζει με το έμφυτο sexy style που διαθέτει και σε κάθε της εμφάνιση το προσαρμόζει στα μέτρα της.

9 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: PENELOPE CRUZ| BRONZE LOOK| ΑΝΕΜΕΛΑ ΜΑΛΛΙΑ| SEXY HAIRSTYLE
MORE FOR YOU