Πώς να στεγνώσετε τα μαλλιά σας για να πετύχετε τα κυματιστά μαλλιά της Meghan Markle

Ο πιο εύκολος τρόπος για wavy hairstyle

Τίνα Σβίγκου
ΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2018
Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2018
www.visualhellas.gr

Ένα από τα χαρακτηριστικά της Meghan Markle που θέλουμε να αντιγράψουμε είναι και τα κυματιστά της μαλλιά. Το νέο royal μέλος διαθέτει μακριά μαλλιά, τα οποία σχεδόν σε κάθε της εμφάνιση έχουν μία ελαφριά κίνηση. Είναι αυτό το απαλό κύμα που θέλουμε όλες να πετύχουμε, αποφεύγοντας τις στιλιζαρισμένες μπούκλες.

Πώς μπορούμε λοιπόν να πετύχουμε αυτό το hairstyle, όταν στεγνώνουμε τα μαλλιά μας;

Αρχικά θα πρέπει να στεγνώσουμε τα μαλλιά μας, να μην έχουν υγρασία στις ρίζες. Στη συνέχεια με μία μεγάλη, στρογγυλή βούρτσα τυλίγουμε μεγάλες τούφες και τις δουλεύουμε με το πιστολάκι, δίνοντας κίνηση προς τα έξω αλλά και προς τα μέσα.

Για να έχει διάρκεια το χτένισμα, επιμένουμε σε κάθε τούφα και εφαρμόζουμε hairspray κυρίως στις ρίζες. 

Είναι ένα χτένισμα κομψό, που ταιριάζει σε γυναίκες κάθε ηλικίας και είναι ιδανικό για πρωινές αλλά και βραδινές εμφανίσεις. Εξίσου σημαντικό για να πετύχει το συγκεκριμένo look είναι και το κούρεμά μας. Τα φιλαριστά μαλλιά-όπως είναι και της Meghan Markle- θα έχουν καλύτερο αποτέλεσμα από αυτά που είναι σε ένα μάκρος.

Στην gallery που ακολουθεί συλλέξαμε κάποιες από τις εμφανίσεις της με κυματιστά μαλλιά ή αλλιώς με wavy hairstyle, για να εμπνευστούμε και να αντιγράψουμε το look.

6 photos

Δείτε ακόμη τι φόρεσε η Meghan Markle στην πρώτη της συνάντηση με την βασίλισσα Ελισάβετ Β':

6 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΚΥΜΑΤΙΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ| WAVES| MEGHAN MARKLE| ΣΤΕΓΝΑ ΜΑΛΛΙΑ
MORE FOR YOU