Πώς απέκτησα το wavy hairstyle της Miranda Kerr;

Το καρέ κούρεμά μου έδειξε πιο sexy και καλοκαιρινό από ποτέ.

Τίνα Σβίγκου
ΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018
Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018
instagram

Αυτή η απλότητα της Miranda Kerr είναι κάτι που μας αρέσει ιδιαίτερα στις εμφανίσεις της. Το διάσημο μοντέλο που αυτό το διάστημα διανύει τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της, σχεδόν σε κάθε της εμφάνιση επιλέγει σπαστά μαλλιά, για το καρέ κούρεμά της.

 

 

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on


Ένα hairlook που κατάφερα να έχω και εγώ, παρ'ότι έχω ίσια μαλλιά.

 

 

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on


​Και ο τρόπος ήταν πιο εύκολος απ'ότι φανταζόμουν. Κλασσικά κάθε βράδυ κάνω μπάνιο και λούζω τα μαλλιά μου. Στη συνέχεια τα στέγνωσα με το πιστολάκι, έχοντας αναποδογυρίσει το κεφάλι μου προς τα κάτω και δίνοντας με τα χέρια μου κίνηση στις άκρες. Όταν στέγνωσαν, έκανα τη χωρίστρα στο πλάι, όπως ακριβώς η Miranda. Ψέκασα τις άκρες μου με salt spray και στη συνέχεια έπιασα τα μαλλιά μου κότσο. Όση ώρα έβαζα τις κρέμες στο πρόσωπό μου και έκανα τις τελευταίες δουλειές στο σπίτι, για να πάω στο κρεβάτι μου, είχα τα μαλλιά μου πιασμένα ψηλά, ανακατεμένα. Τα έλυσα, κοιμήθηκα και το πρωί όταν ξύπνησα είχαν αυτή την ελαφριά κίνηση, αυτό το καλοκαιρινό σπάσιμο.

 

 

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on

 

Ψέκασα και πάλι ελάχιστο salt spray και πραγματικά το messy καρέ μου ήταν πιο sexy και από της Miranda. Σας προκαλώ να το δοκιμάσετε.

9 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 


Tags: MIRANDA KERR| ΣΠΑΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ| ΚΑΡΕ ΜΑΛΛΙΑ| WAVY HAIRSTYLE| SEXY ΜΑΛΛΙΑ| BOB HAIRSTYLE
MORE FOR YOU