REAL LIFE FAMILY MATTERS

Ο σύμμαχος που μας λύνει τα χέρια στην κουζίνα


23 Ιουνίου 2015

Η κάθε γυναίκα-μητέρα στις μέρες μας λογίζεται ως ένας ακόμα ήρωας. Όσο κι αν αντέχει η καθεμία υποστηρίζοντας τους πολλούς διαφορετικούς της ρόλους, χρειάζεται έναν σύμμαχο για να τα βγάλει πέρα αλώβητη κι έτοιμη να συνεχίσει. Φυσικά μία αγκαλιά κι ένα χαμόγελο από τους αγαπημένους της είναι η κινητήριος δύναμη, αλλά από μόνο του δεν αρκεί. Χρειάζεται συμμάχους που καθημερινά θα τη διευκολύνουν και θα κάνουν τις αγγαρείες λίγο πιο εύκολες, χαρίζοντας της ελεύθερο χρόνο για να τον αξιοποιήσει και να τον απολαύσει όπως αυτή θέλει.

Το Fairy είναι ένα χρήσιμο καθαριστικό εργαλείο, που καθημερινά “σώζει” τις γυναίκες περισσότερες από μία φορές και κάνει το πλύσιμο των πιάτων εύκολη υπόθεση. Ειδικά η νέα του σύνθεση με 3 καθαριστικούς παράγοντες (Τriple Action Cleaning System) ανταποκρίνεται ακόμα περισσότερο στις ανάγκες της κάθε σύγχρονης γυναίκας.

Σίγουρα όλες έχετε μία δική σας εμπειρία να μοιραστείτε, όπου το Fairy υπήρξε σύμμαχός σας και έκανε το πλύσιμο των πιάτων παιχνιδάκι. Μοιραστείτε κι εσείς την δική σας ιστορία εδώ και μία τυχερή θα κερδίσει ένα σετ τριών προϊόντων Fairy.

Διαβάστε εδώ την προσωπική εμπειρία της Τζένης Μπαλατσινού.