REAL LIFE #ITSAMALIAK

#ItsAmaliaK: Τώρα που ο χειμώνας ήρθε έχω κάτι που θα σας αρέσει πολύ


Αμαλία Κωστοπούλου

1 Δεκεμβρίου 2016

amaliak.jpg

Σκέφτηκα λοιπόν να σας δώσω μερικά tips για το πώς να παραμένετε stylish και το χειμώνα, μια εποχή που τα παλτό και τα σκουφιά καλύπτουν όλες τις λεπτομέρειες των outfit μας!

Ρούχα

Το πρώτο και κυριότερο που χρειάζεστε νομίζω είναι ένα σωστό πανωφόρι - είναι αυτό που θα προσέξει ο άλλος με το που σας αντικρύσει, οπότε αφιερώστε λίγο χρόνο για να το διαλέξετε σωστά! Προσωπικά προτιμώ τις πιο γήινες αποχρώσεις αφού ταιριάζουν με περισσότερα ρούχα, ακόμα και με ένα απλό τζιν. Το παλτό είναι αυτό που θα κάνει το όλο statement,

Μαλλιά

Για εμένα το πιο εκνευριστικό είναι ο αέρας. Τα μαλλιά μου είναι πάρα πολυ λεπτά με αποτέλεσμα το παραμικρό φύσιμα να δημιουργεί κόμπους και ειδικά στα μπροστινά τουφάκια του κεφαλιού, που δεν πιάνονται με κανένα χτένισμα. Μπλέκονται πάρα πολύ και πρέπει να “σπάσουν” για να ξεμπλεχτούν. Για το λόγο αυτό κάθε μέρα σχεδόν που φυσούσε χρησιμοποιούσα τo Got2b Glued blasting freeze Spray του Schwarzkopf.

Χτένισε τα μαλλιά σου και πιάσε τα σε μία αλογοουρά ή σε μία πλεξούδα και βάλε ελάχιστο προιόν στα χερια σου. Kόλλησε τα baby hairs κοντά στο μέτωπο και προς τα πίσω. Είναι σίγουρο πως τα μαλλιά σου δεν θα μπλεχτούν με ΤΙΠΟΤΑ αλλά και πως θα έχεις ένα sexy sleek look ;)