REAL LIFE #ITSAMALIAK

#ItsAmaliaK: Το πιο σημαντικό πράγμα που μου χάρισε το 2017 και η ευχή μου για τον νέο χρόνο


2 Ιανουαρίου 2018

img-2352.JPG

Φέτος στο ρεβεγιόν της αλλαγής του χρόνου κάποιος με ρώτησε για ποια στιγμή του 2017 είμαι πιο ευγνώμων. Η πρώτη εικόνα που ήρθε στο μυαλό μου δεν ήταν κάποια στιγμή, ούτε κάτι υλικό. Ήταν 4 φίλοι μου. Φέρνοντας τους στο νου χαμογελάω, και έτσι κάπως ζεσταίνεται η ψυχή μου. Είναι η Αμαλία, η Ashley, η Lily, και ο Ross. Όλοι τους φίλοι που έκανα στο πανεπιστήμιο πριν ακριβώς δυόμιση χρόνια. 

Καμία σχέση με τους καλούς, παλιούς οικογενειακούς φίλους καρδιάς μου που άφησα πίσω στην Αθήνα. Όλοι όσοι έχετε αναγκαστεί να αφήσετε είτε την οικογένεια σας είτε τους φίλους σας πίσω, σίγουρα θα ξέρετε πως ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα σε μια καινούργια αρχή είναι να νιώσεις “σπίτι σου”, “οικογενειακά”, πως έχεις ένα δίκτυο ασφαλείας γύρω σου. 

Και για αυτό και εγώ είμαι τόσο ευγνώμων που όχι μόνο το βρήκα αλλά το ένιωσα στο 100%, όσο μακριά και αν ήμουν από το σπίτι μου. Το 2017 ήταν μια χρονιά που δεν με άφησε ποτέ μόνη. Που μου προσέφερε πραγματικά καλούς ανθρώπους απλόχερα. Μου χάρισε αμέτρητες στιγμές ευτυχίας και χαμόγελων δίπλα σε ανθρώπους “θησαυρούς”. Το 2017, μου δώρισε μια καινούργια οικογένεια φίλων, που μου έκανε κάθε μέρα πιο ευχάριστη και πιο όμορφη. Και για αυτό είμαι τόσο ευγνώμον, γιατί ξέρω ότι χωρίς εκείνους ο φετινός χρόνος θα ήταν πολύ διαφορετικός. Δεν ξέρω τι έκανα για να σας αξίζω, αλλά σας αγαπώ και σας ευχαριστώ.

Για το νέο έτος λοιπόν, εκτός από επιτυχίες σε δουλειές, πτυχία, κλπ. εύχομαι αυτές μου οι σχέσεις να εξελιχθούν ακόμα δυνατότερες στο επόμενο στάδιο της ζωής μου μακριά από το Berkeley. Γιατί τελικά  πράγματι τα περισσότερα πράγματα δεν έχουν νόημα αν δεν έχεις κάποιον να τα μοιραστείς. Οι χαρές είναι πιο έντονες, οι λύπες πιο εύκολες, και η ζωή γενικότερα είναι πιο χαμογελαστή δίπλα σε φίλους καρδιάς. Γι’αυτό εύχομαι να τους έχω για πάντα στην ζωή μου, μαζί με τους παλιούς μου φίλους, σε όποια γωνιά του κόσμου και αν με οδηγήσει η τύχη.

Εδώ, μερικές φωτογραφίες από τη ζωή μας στο Berkeley

[gallery-718075]

 

Εύχομαι το 2018 να σoυ χαρίσει και εσένα αμέτρητα χαμόγελα δίπλα σε ανθρώπους που αγαπάς και σε αγαπούν και αν διαβάζοντας το κείμενο αυτό σου ήρθε και εσένα κάποιος στο νου, κάνε μου μια χάρη. Πάρτον/την τηλέφωνο και πες του "σ’αγαπώ"  και "σ' ευχαριστώ", γιατί δεν είναι αυτονοήτο.

 

The best is yet to come,

Xxx

Αμαλία