REAL LIFE TODAY I LOVE

Μία αλλιώτικη εμπειρία


30 Σεπτεμβρίου 2013

LG_collage_h.jpg

LG_collage_h

Με την νέα γενιά κινητών και tablets μαζί, τα phablets.

Είναι η συνήθεια των ημερών και τείνει να αντικαταστήσει αυτή της τηλεόρασης στις νέες γενιές. Τα smartphones και τα tablets έχουν γίνει απαραίτητα στην καθημερινότητά μας και σχεδόν δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα χωρίς αυτά, είτε αυτό ονομάζεται δουλειά, είτε διασκέδαση.

Γι’ αυτό το LG Optimus G Pro είναι ιδανικό “εργαλείο” για μένα. Με αυτό το smartphone στην τσέπη μου έχω πάντα μαζί μου τη δουλειά και τη διασκέδασή μου. Αν και αυτά τα δύο δύσκολα συνδυάζονται, το νέο smartphone LG Optimus G Pro τα κατάφερε. Οι δυνατότητες ενός smartphone συμπληρώνονται με αυτές του tablet και τα αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να σε αφήσει ικανοποιημένο. Οι καθημερινές ανάγκες που ολοένα αυξάνονται -αν θέλει να συμβαδίζει κανείς με τα νέα δεδομένα- καλύπτονται με μία συσκευή που χωράει στην παλάμη.

LG_optimusG_Pro

Αξίζει να δώσετε προσοχή στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του:

  • Dual Camera και Dual Recording: Η λειτουργία αυτή επιτρέπει στον χρήστη, μέσω της μπροστινής και της πίσω camera της συσκευής να απαθανατίσει ο ίδιος μία σπάνια στιγμή ενώ παράλληλα μπορεί να βρίσκεται και εκείνος στη φωτογραφία.
  • VR Panorama: Η λειτουργία VR Panorama επιτρέπει φωτογραφίες με άνοιγμα 360°, τόσο στον οριζόντιο, όσο και στον κατακόρυφο άξονα.
  • Λειτουργίες Pause & Resume Recording: Οι λειτουργίες Pause (Παύσης) και Resume Recording (επανεκκίνηση εγγραφής) επιτρέπουν στον χρήστη να τραβάει βίντεο μικρής διάρκειας, τα οποία στη συνέχεια θα μπορέσει να παρακολουθήσει σαν ένα ενιαίο αρχείο.
  • Λειτουργία Smart Video: Η λειτουργία Smart Video αναγνωρίζει τη θέση των ματιών του χρήστη και ξεκινά ή σταματά αυτόματα την αναπαραγωγή βίντεο, χωρίς ο χρήστης να πρέπει να πληκτρολογήσει ή να επιλέξει κάτι χειροκίνητα.

Αφήστε τη… φαντασία σας να δημιουργήσει ελεύθερα!

#LG_Optimus_G_Pro, #Imagination_Begins