REAL LIFE TODAY I LOVE

Scrapbook mou #1


6 Δεκεμβρίου 2013

412.jpg

Κάθε μέρα η διαδικασία προετοιμασίας για την εκπομπή είναι συγκεκριμένη. Τί να φορέσω; Πώς να κάνω τα μαλλιά μου; Και το μακιγιάζ; Σήμερα λοιπόν ξεκίνησα όμορφα τη μέρα μου αφού η Kérastase και η Estēe Lauder με έβγαλαν από το δίλημμα.

Επειδή τα μαλλιά μου είναι φρεσκοβαμμένα, η θεραπεία FUSIO-DOSE από την Kérastase “κλείδωσε” το χρώμα και διατήρησε την έντασή του. Αφού λοιπόν εξασφάλισα έντονο, λαμπερό χρώμα, σήμερα αποφάσισα να κάνω ανάλαφρες μπούκλες. Έχοντας σύμμαχο την κρέμα χτενίσματος σε μορφή gel Forme Fatale που προσφέρει μοναδικό κράτημα και την Laque Couture που σταθεροποιεί το χτένισμα χωρίς όμως να στερεί την ελευθερία της κίνησης των μαλλιών. Φυσικά, έχω πάντα μαζί μου το πάντα επίκαιρο και πολυχρηστικό Elixir Ultime που κάνει τα μαλλιά μου μεταξένια και λαμπερά και το Initialiste έναν ορό για τη ρίζα που εφαρμόζεται στη ρίζα των μαλλιών βοηθώντας να είναι λαμπερά και να μακραίνουν με υγεία.

kerastase (15)

Μετά τα μαλλιά σειρά έχει το μακιγιάζ. Η Estēe Lauder έχει ό, τι χρειάζομαι.

Estee_jenny

Ενυδάτωση και λάμψη και μία ποικιλία από χρώματα που μου ταιριάζουν και μου αρέσουν πολύ. Σήμερα, εξασφάλισα μία τέλεια βάση με ενυδάτωση και προστασία με την Revitalizing Supreme Global Anti-Aging Creme για πρόσωπο και μάτια που λένε ότι διαισθάνεται τις ανάγκες του δέρματος. Και πράγματι, αμέσως αισθάνθηκα το δέρμα μου πολύ ενυδατωμένο και απαλό. Ό, τι πρέπει για να υποδεχτεί το make up.

estee (7)

Για μένα είναι πολύ σημαντικό το αποτέλεσμα να δείχνει φυσικό και η Estēe Lauder έχει το κατάλληλο foundation, το Double Wear Light Stay-in-Place Makeup κάνει το πρόσωπο να φαίνεται άψογο.

estee (5)

Από την υπέροχη χρωματιστή παλέτα της επέλεξα σκιά σε μία γλυκιά μωβ απόχρωση, την Gelée Powder, Cyber Lilac από την σειρά Pure Color με πινελιές από την Stay-on Shadow Paint. Οι σημερινές αποχρώσεις είναι η Steel και η Halo. Στη συνέχεια το Stay-in-Place Eye Pencil τόνισε το βλέμμα μου και φυσικά το Sumptuous Extreme Lash Multiplying Volume Mascara το τελειοποίησε. Για τα χείλη ήμουν ανάμεσα στο βαθύ κόκκινο Hot Cherry και στο Mirrored Mauve από τη νέα σειρά High Intensity Lip Lacquer. Τελικά επέλεξα το απαλό μωβ που έδενε άψογα με το χρώμα στα μάτια. Η αλήθεια είναι ότι ακόμα και τώρα - ώρες μετά, το χρώμα στα χείλη μου έχει κρατήσει!

Μένει να ντυθώ κι είμαι έτοιμη για το πλατό.

raxevsky

Επέλεξα ένα από τα 3 μαύρα παντελόνια από τη Raxevsky για να το συνδυάσω με το λευκό top και κολιέ Juicy Couture.

outfit

rax

Παντελόνι κολάν από jersey ύφασμα, με διακοσμητικές ραφές. Φορέστε το με πουκάμισο και μπότες ιππασίας για ένα πιο καθημερινό στιλ. Αγοράστε το τώρα!

4

Τοπ λευκό με χρυσά κουμπιά και χρυσή, chunky αλυσίδα Juicy Couture.

 1

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.