REAL LIFE TODAY I LOVE

Scrapbook mou #2


13 Δεκεμβρίου 2013

232.jpg

Σήμερα ξεκίνησα τη μέρα μου με ωραία διάθεση. Πηγαίνοντας στο studio για το Πρωινό mou σκεφτόμουν ότι σήμερα είναι Παρασκευή, λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Όσο δύσκολη μέρα κι αν είναι η Παρασκευή το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί είναι καθησυχαστικό.

Μπαίνοντας στο καμαρίνι, η διάθεσή μου έφτιαξε ακόμα περισσότερο όταν είδα όλα τα προϊόντα μακιγιάζ από τη MAC, μαζί με την φροντίδα για τα μαλλιά μου από την Kérastase.

Χρώματα έντονα και γιορτινά για το μακιγιάζ σήμερα και hairstyling για φυσικό αποτέλεσμα.

Από την μεγάλη ποικιλία σε χρώματα αλλά και προϊόντα που προσφέρει η MAC, σήμερα επέλεξα ένα extra ενυδατικό primer που μαζί με την καθημερινή ενυδατική μου αποτελούν την τέλεια βάση για να ξεκινήσω το μακιγιάζ. Το Matchmaster είναι το foundation που διάλεξα, αφού προσαρμόζεται εύκολα στο χρώμα του δέρματος, έχει μεγάλη διάρκεια και matte αποτέλεσμα.

07

Στα μάτια προτιμώ τις φυσικές αποχρώσεις, η Texture eye shadow είναι η κατάλληλη σε συνδυασμό με το Extended play lash mascara που ξεχωρίζει τις βλεφαρίδες, ενώ παράλληλα τους δίνει όγκο και μήκος. Συνεχίζοντας, έδωσε μία αίσθηση φρεσκάδας με το Crème blush something special. Τέλος, για τα χείλη μου άρεσε πολύ το Riri woo lipglass, από την σειρά της MAC σε συνεργασία με την Rihanna. Λόγω, όμως του έντονου χρώματος, το περίγραμμα είναι απαραίτητο, οπότε το Pro longwear lip pencil Kiss me quicκ μου έδωσε το τέλειο περίγραμμα.

01

Τα μαλλιά μου κι αυτή την Παρασκευή θα τα εμπιστευτώ στη νέα σειρά της Kérastase Couture Styling, και πιο συγκεκριμένα το Red Carpet look. Αφού έχω ακολουθήσει τη θεραπεία Fusio Dose για να κρατήσω τη ζωντάνια στο χρώμα των μαλλιών μου, ξεκίνησα το χτένισμα. Για να πετύχω αισθησιακές μπούκλες που μοιάζουν φυσικές και απόλυτα θηλυκές χρησιμοποίησα το Forme Fatale, μία κρέμα χτενίσματος σε μορφή gel που χαρίζει μοναδικό, δυνατό κράτημα. Για να είμαι σίγουρη όμως και να έχω λαμπερά μαλλιά όλη μέρα ολοκλήρωσα το hair styling με την Laque Couture. Ενώ το χτένισμα κρατάει τα μαλλιά μου έχουν κίνηση και το αποτέλεσμα είναι απόλυτα φυσικό. Φυσικά δεν ξεχνώ ποτέ, το αγαπημένο πια Elixir Ultime που κάνει την υφή των μαλλιών μου μεταξένια.

outfit

Και τι να φορέσω; Total black ή black & white; Ο κλασσικός αγαπημένος, ασπρόμαυρος συνδυασμός κερδίζει σήμερα. Ένα λευκό top Raxevsky μαζί με μία mini μαύρη φούστα Suncoo Paris θα είναι το σημερινό μου outfit.

[gallery-282809] Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.