REAL LIFE TODAY I LOVE

Scrapbook mou #8


23 Ιανουαρίου 2014

947.jpg

Ο καιρός θυμίζει ακόμα άνοιξη και μ’ αρέσει πολύ! Ξυπνάω με άλλη διάθεση και γεμίζω ενέργεια μόνο και μόνο από τον ήλιο. Φτάνοντας λοιπόν στο studio είχα διάθεση να ξεκινήσω να φτιάχνω τα μαλλιά μου. Φυσικά η Kerastase με τα υπέροχα προϊόντα της ήταν εκεί. Η νέα σειρά Couture Styling έχει πραγματικά ένα προϊόν για τον καθένα. Όπως και να θέλω τα μαλλιά μου η σειρά Couture Styling έχει το κατάλληλο προϊόν. Το Forme Fatale σήμερα χαρίzει στα μαλλιά μου ζωντάνια ενώ διατηρούν την φυσική τους κίνηση. Την τελική πινελιά λάμψης και anti-freeze έδωσε στα μαλλιά μου το μαγικό Touche Finale, επίσης από τη νέα σειρά couture styling της Kerastase. Ωστόσο, ποτέ δεν αμελώ την περιποίηση των μαλλιών μου. Φροντίζω να είναι πάντα ενυδατωμένα και η σειρά Nutritive της Kerastase προσφέρει στα μαλλιά μου ότι έχουν ανάγκη: μοναδική θρέψη & βαθιά ενυδάτωση. Αν και είναι γνωστό πλέον, το αγαπημένο, πολυχρησιτκό εργαλείο των μαλλιών μου παραμένει το Elixir Ultime. Είναι αυτό που όχι μόνο κάνει τα μαλλιά μου να λάμπουν αλλά και τα προστατεύει.

kerastase

Και τώρα πρέπει να ντυθώ για το Πρωινό μου. Σήμερα, είχα στο καμαρίνι μου shorts, GStar και όπως πάντα ένα οπάκ καλσόν από τα Calzedonia. Για top διάλεξα ένα animal printed από Stradivarius και τέλος φόρεσα τα αγαπημένα booties, Tsakiris-Mallas. Τα εντυπωσιακά κοσμήματα της Ileana Makri που κι αυτή τη φορά τα εντόπισα το site της ileanamakri.com ολοκλήρωσαν με τον καλύτερο τρόπο το σημερινό μου outfit.

ileana makri

Ήρθε η ώρα του μακιγιάζ, και τα Chubby Sticks της Clinique έχουν κατακλύσει το καμαρίνι μου. Ξεκίνησα λοιπόν με τη ενυδάτωση –μην την ξεχνάτε ποτέ! Η βασική ανάγκη της επιδερμίδας είναι ενυδάτωση, προστασία και επανόρθωση, όλη μέρα. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά συγκεντρώνει η νέα Superdefense SPF 20 Daily Defense Moisturizer της Clinique, που χάρη στην προηγμένη τεχνολογία της ενισχύει την ικανότητα της επιδερμίδας να προστατεύεται ενάντια στα πρώτα σημάδια γήρανσης, ενώ ταυτόχρονα προλαμβάνει τις μελλοντικές φθορές και φυσικά έχει τον απαραίτητο και για τους χειμερινούς μήνες αντιηλιακό δείκτη προστασίας.

Clinique

Και τώρα είμαι έτοιμη να μπω στο στούντιο. Η ομάδα είναι εκεί και ξεκινάμε!

ΠΡΩΙΝΟ_MOU

[gallery-295357] Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.