REAL LIFE TODAY I LOVE

Scrapbook No12: Flower power με τη διάθεση στα καλύτερά της


Τζένη Μπαλατσινού

11 Μαΐου 2015

PicMonkey-Collage21.jpg

Και πώς θα γινόταν να μην είναι όταν όταν οι τελευταίες μέρες θυμίζουν καλοκαίρι με το ζωηρό ήλιο να φωτίζει τις μέρες και το χαμόγελό μας. Τα λουλούδια και τα ζωντανά χρώματα έχουν αναμφισβήτητα πρωταγωνιστικό ρόλο στη φύση κάτι που δεν κρύβω πως το απολαμβάνω ιδιαίτερα. Ε!ναι η άνοιξη είναι εδώ και την αισθανόμαστε!

FullSizeRender3

h

Flower power! Ρίχνω μια τελευταία ματιά στην ομορφιά τους και κάπως έτσι ξεκίνησα για το πανέμορφο σπίτι του κέντρου όπου άλλο ένα γύρισμα του Joy πραγματοποιήθηκε. Αυτή τη φορά ήταν μαζί μας η Θεοφανία Παπαθωμά.  Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή!

Nails time: Συνεπαρμένη από τα χρώματα των λουλουδιών, δεν θα μπορούσα παρά να επιλέξω από τα παρακάτω βερνίκια essie τη γλυκιά, σομόν απόχρωση "Back in the limo".

7

1  My essie Moodboard!

   8

Πόσο χρώμα θα μπορούσα ακόμη να διαλέξω για το σημερινό scrapbook; Πολύ! Κι όπως καταλάβατε το light pink mood συνεχίστηκε και στα προϊόντα της περιποίησης μου.

5

Η μάσκα προσώπου και το body lotion Rose Pepper της Apivita, η Fluidissime λοσιόν της  Discipline σειράς της Kérastase και η brightener πούδρα της MAC αποτέλεσαν βασικοί σύμμαχοι της Άνοιξης! Να μην παραλείψω πως το make up look αυτή τη φορά -με προϊόντα MAC- είχε έμφαση στις βλεφαρίδες με έντονη μάσκαρα καθώς και μία βάση με φινίρισμα από terracotta για πιο ηλιοκαμμένο, "επίκαιρο" αποτέλεσμα.

3

Τα μαλλιά είχαν τελευταία σειρά ξεκινώντας πάντα με τη σωστή βάση -πολύ σημαντικό για μένα- που δεν είναι άλλη από το κατάλληλο σαμπουάν και την κρέμα. Μπορείτε να δοκιμάσετε το σαμπουάν Bain Satin και την κρέμα χτενίσματος Nectar Thermique για θρέψη με συστατικά προστασίας από τη θερμότητα, και τα δύο της σειράς Nutritve της Kérastase.

6

Ο fashion κύβος της H&M με περίμενε στην ίδια θέση με black & white στιλιστικές επιλογές αυτή τη φορά.

9

Τελικά, κατέληξα σε μία λευκή denim σαλοπέτα με τη διαχρονική ασπρόμαυρη μαρινιέρα φορεμένη από μέσα.

9A

Η Θεοφανία κι εγώ είμαστε έτοιμες! Παίρνουμε θέσεις, ανάβουν φώτα και μία τρυφερή συζήτηση γεμάτη παραμύθια -για την ακρίβεια το δικό της τελευταίο, παιδικό συγγραφικό εγχείρημα-, αγάπη κι όνειρα πραγματοποιήθηκε ευχάριστα.

20 - Copy

[gallery-447313]