REAL LIFE TODAY I LOVE

Scrapbook #JennyJenny no10


Τζένη Μπαλατσινού

8 Φεβρουαρίου 2016

105031.jpg

Κάλλιο αργά παρά ποτέ! Μπορεί να πέρασε ο Ιανουάριος, εμείς όμως τώρα βρήκαμε χρόνο και μαζευτήκαμε όλοι μαζί για να κόψουμε την πολυαναμενόμενη βασιλόπιτα του Jenny  Jenny.

12534484_210639622621146_1831683989_n

Σε ένα διάλειμμα γυρίσματος, που ομολογουμένως κράτησε πολύ περισσότερο από όσο υπολογίζαμε, συγκεντρωθήκαμε γεμάτοι ενθουσιασμό και παιδική ανυπομονησία και ψαχουλεύαμε τα κομμάτια μας να δούμε σε ποιον έπεσε το φλουρί. And the precious coin goes to......

Bed 2 Τέρμα το break! Ήρθε η ώρα να ξεκινήσουμε το γύρισμα και με την παραπάνω φωτογραφία σας μεταφέρω στο beauty δωμάτιο του σπιτιού μας. Είναι minimal αισθητικής, ντυμένο μόνιμα στα λευκά και πολύ φωτεινό, ιδανικό για να ασχολούμαστε με τα beauty θέματα, όπως...

kors2

...η νέα Gold Collection του Michael Kors με 2 αρώματα που έκαναν τα κορίτσια στο σπίτι να ξετρελαθούν: το White Luminous Gold και το 24K Brilliant Gold. Το πρώτο αφήνει μία μυρωδιά από λευκά λουλούδια περιτριγυρισμένη από ανατολίτικες νότες, όπως το κεχριμπάρι. Το δεύτερο "ντύνει" τις floral νότες του με φρουτώδεις μυρωδιές και ξυλώδεις προσθήκες που φέρνουν σε ισορροπία την τελική μυρωδιά.

Spring almond tree

Μιας και μιλάμε για λουλουδάτες μυρωδιές θέλω να σας δείξω για ακόμα μία φορά το όμορφο περιβάλλον στο οποίο βρίσκεται το σπίτι των γυρισμάτων. Οι αμυγδαλιές είναι ένα από τα πιο όμορφα δέντρα κατά τη γνώμη μου και υπάρχουν σε αφθονία εδώ γύρω. Τα άνθη της είναι τα πρώτα λουλούδια του έτους και δίνουν έναν αισιόδοξο παλμό στη φύση που έχει "παγώσει" του χειμερινούς μήνες. Τις αγαπώ ιδιαίτερα τόσο για τα άνθη τους όσο και για το συμβολισμό τους.

IMG_9961

Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να επιστρέψω στη δράση τη μέρα τους γυρίσματος. Στην προκειμένη περίπτωση ωστόσο το παραθέτω για να επαναφέρει το μυαλό μου στην τάξη και να σταματήσω να ταξιδεύω με τα λουλούδια και τα αρώματα.

Presentation1

Αυτοί ήταν οι καλεσμένοι του Σαββατοκύριακου! Άλλους τους φιλοξένησα στο σπίτι κι άλλος τους συνάντησα έξω.

Η Αποστολία Ζώη μοιράστηκε μαζί μας DIY makeup tips, ο Χρήστος Λούλης μίλησε για το θέατρο, τους γονείς, την οικογένειά του αλλά και την πολιτική και με τον Πυγαμαλίωνα Δαδακαρίδη κάναμε μία κουβέντα εφ' όλης της ύλης που περιλάμβανε τα παιδικά του χρόνια, το όνομά του αλλά και το πως βρέθηκε στο θέατρο.

FullSizeRender

Σε αυτό το γύρισμα ασχοληθήκαμε και με τα χείλη. Κάθε γυναίκα πρέπει να έχει ένα κραγιόν στο νεσεσέρ της και μάλλον ισχύει. Οι περισσότερες βέβαια έχουν περισσότερα από ένα lipstick σε πολλές διαφορετικές αποχρώσεις και υφές. Είμαι σίγουρη λοιπόν ότι αν δοκιμάσετε το Creamy Lip Color και το Art Stick του Bobbi Brown θα προσθέσετε κι άλλα στη συλλογή σας.

Ειδικά το Art Stick θα σας γλιτώσει από τον κόπο του περιγράμματος στα δύσκολα, έντονα ή σκούρα χρώματα καθώς επίσης απλώνεται εύκολα κι αφήνει χρώμα σταθερό και με διάρκεια. 12424795_147136995668234_2002432168_n

Αυτό το προφίλ το κράτησα για το κλείσιμο. Σας έχω συστήσει πολλές φορές τις γάτες μου, αλλά είναι αδύνατο να αντισταθώ στο νάζι τους. Με προκαλούν πάντα να τις φωτογραφίζω και ιδού η πιο πρόσφατη!