REAL LIFE TODAY I LOVE

Η έκπληξη που έκανα στην ομάδα μου


Τζένη Μπαλατσινού

3 Ιουλίου 2018

mg-932542605.jpg

Aν μας αρέσει κάτι εδώ στο jenny.gr, αυτό είναι τα παγωτά. Άλλωστε, τι καλύτερο από ένα δροσιστικό και γλυκό διάλειμμα τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού;

Έτσι, λοιπόν, αποφάσισα να κάνω μία έκπληξη στην ομάδα μου, να τους ετοιμάσω μερικές από τις αγαπημένες μου γεύσεις Παγωτού ΓΙΩΤΗΣ και να οργανώσω ένα ice cream party!

Η διαδικασία είναι αρκετά απλή και έτσι μπορείτε και εσείς σε ελάχιστο χρόνο με επιτυχία αλλά και οικονομία να οργανώσετε το δικό σας ice cream party!

Ετοιμάζετε τις αγαπημένες σας γεύσεις σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία, το βάζετε στην κατάψυξη και είναι έτοιμο. Δεν χρειάζεται να συγκεντρώσετε ένα σωρό υλικά, ούτε να φοβάστε μην κάνετε κάποιο λάθος στη δοσολογία και καταλήξετε με κάτι άλλο και όχι παγωτό.

Γι' αυτό φροντίζω να έχω πάντα μία συσκευασία παγωτού ΓΙΩΤΗΣ στο ντουλάπι της κουζίνας μου κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού -ειδικά για εκείνες τις μέρες που το air condition και ο ανεμιστήρας απλά δεν είναι αρκετά!

Αφού αποφάσισα να μετατρέψω την μέρα τους σε ice cream party day, λοιπόν, θεώρησα κατάλληλο να βάλω και μία έξτρα δόση διασκέδασης -έτσι, αφού ετοίμασα το παγωτό, έφερα μαζί μου στο γραφείο, χωνάκια, κυπελάκια και φυσικά άφθονη Τρούφα και σιρόπι ΓΙΩΤΗΣ ώστε το party μας να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία!

Η προετοιμασία ήταν γρήγορη, εύκολη και η ποσότητα ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητική -τώρα θα έχουν αρκετό παγωτό στο γραφείο για κάθε μέρα της εβδομάδας!